Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Aνακοίνωση μέσω Instagram από τον Γιώργο Αγγελόπουλο (pics)

Τι ξεκαθαρίζει στους θαυμαστές του

Η μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε μετά το Survivor έφερε και πολλές σελίδες θαυμαστών.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε για τους θαυμαστές του ότι το μόνο προφίλ που έχει σχέση με τον ίδιο, είναι αποκλειστικά το δικό του, το οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφίλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα».

Newsfish.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 113 Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης κι...