Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/8/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/8/2017

Κριός

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό. Μην δείχνεις δογματισμό γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους προτού βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Ταύρος

Γενικά
Να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Αρκεί να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει σε διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και σε βεβαιώνω ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρο σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της δουλειάς μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

Δίδυμος

Γενικά
Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για την σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις ώστε να είσαι καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου γιατί από το άγχος που θα έχεις την ένταση και την ενέργεια μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά από πριν.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς να κάνεις περιττά έξοδα.

Λέων

Γενικά
Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένεια σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

Σκορπιός

Γενικά
Η σημερινή ημέρα κάποια γεγονότα που θα φέρει θα σε κάνει να έχεις αρκετό εκνευρισμό και θα έχεις πολύ άγχος για καταστάσεις που δεν πρέπει να σε αγχώνουν. Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα είναι δύσκολη γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα μπεις τη διαδικασία να ελέγξεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει αυτό. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσπαθήσεις να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά θέματα στην σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλησε με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η ενέργεια που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα κάνουν τι κλίμα πάρα πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να υπάρχουν παγίδες.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη θα είναι πολύ καλές αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα. Άφησε τις καταστάσεις να δείξουνε από μόνες τους γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και σε βεβαιώνω ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου φρόντισε να βάλεις καλό προγραμματισμό ώστε να τελειώσεις από εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά μην κάνεις περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να καλυτερέψεις πολλές καταστάσεις που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Σε διαβεβαιώνω πάντως ότι οι στόχοι που έχεις βάλει θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και καλή διάθεση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ