Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πνιγμός 67χρονου στα Καμένα Βούρλα

Ένας ακόμη θάνατος σε παραλία της Φθιώτιδας. Ο λόγος για έναν 67χρονο από την Αθήνα ο οποίος είχε έρθει με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο των Καμένων Βούρλων, για το Σαββατοκύριακο.

Ο 67χρονος πήγε το πρωί για το μπάνιο του στη θάλασσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μπαίνοντας στη θάλασσα γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να πιει νερό. Αμέσως λουόμενοι που ήταν στο σημείο έτρεξαν και τον έβγαλαν έξω και τον έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα. Ο 67χρονος είχε τις αισθήσεις του, αλλά είχε τρομερή δυσφορία, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Οι δικοί του άνθρωποι και άλλοι που βρέθηκαν στο σημείο του έκαναν μαλάξεις και ότι άλλο μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν και σταθμό του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο ο 67χρονος δεν άντεξε και κατέληξε. Οι γιατροί στο νοσοκομείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ηλεκτροσόκ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το νερό που είπε πέφτοντας στη θάλασσα, του στοίχισε τη ζωή.

lamiareport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...