Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/8/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/8/2017

Κριός

Γενικά
Οργανωμένη με μεθοδικότητα και πλήρης η σταθερότητα των ημερών σε οδηγεί σε ευκολότερη υλοποίηση των στόχων σου. Αν καταφέρεις να παραμείνεις σταθερά στα θέλω σου και να μην αλλάζεις στάση κάθε λίγο, όλα θα τακτοποιηθούν με αρκετή ευκολία. Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις την πρωταρχική σου ιδέα με λεπτομέρεια και μεθοδικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά αλλά χρειάζεται να δώσεις περισσότερα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

Ταύρος
Γενικά
Η μεγάλη σου ανάγκη να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και να πετύχεις. Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για μία εξέλιξη καλύτερη από ότι ονειρεύεσαι. Οι πλανήτες σου χαρίζουν απίστευτη ευκολία σε όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεστε προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Δίδυμος


Γενικά
Το διάστημα της απόλυτης καταπίεσης έχει περάσει οριστικά. Δίχως να το καταλάβεις βρήκες τη δύναμη να ξεφύγεις από αντίξοες συνθήκες. Με νέα δεδομένα πλέον που μπορεί να είναι πιο απαιτητικά, η ζωή σου είναι πιο ευχάριστη με ικανοποιήσεις και σταθερότητα, στο βαθμό που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις και πολλές απολαβές.

Καρκίνος

Γενικά
Νέες προοπτικές σου προσφέρουν υποστήριξη, δυνατότητα προόδου και εξέλιξης μέσα από μετακινήσεις. Τα αδιέξοδα του παρελθόντος υποχωρούν και οι νέα καταστάσεις οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα σε υποχρεώνουν να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, βγάζοντάς σε οριστικά από τη μονοτονία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα.

Λέων


Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου φέρνει αρκετό εκνευρισμό. Περιόρισε την επιθετικότητα και την ένταση που σε έχει καταβάλλει διαφορετικά κινδυνεύεις να ψυχρανθείς και να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε οικογενειακό επίπεδο. Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες και να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα είναι καλή για την σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι και πολύ καλά και έχεις και πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα σε ευνοούν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρθένος


Γενικά
Οι πλανήτες αργά αλλά σταθερά, φέρνουν αλλαγές στη ζωή σου. Η καθημερινότητα δεν είναι πια τόσο απαιτητική όσο παλιά, το αίσθημα καταπίεσης υποχωρεί και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες με δυναμισμό, σε καταστάσεις και συνθήκες που υπάρχουν, δημιουργώντας τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα για να περάσεις καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα πρέπει να ετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Ζυγός


Γενικά
Οι κινήσεις σου έχουν μεγάλο ρίσκο και η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και βρίσκεσαι κοντά στην επιτυχία. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος σε έχουν πια αφήσει και σκέφτεσαι θετικά μία νέα αρχή στην οποία βρίσκεις υποστηρικτές και συμμάχους. Τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις την σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλεις. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις φρόντισε να τις τακτοποιήσεις.

Σκορπιός


Γενικά
Τώρα μπορείς να αλλάξεις το πεπρωμένο και να μεταμορφώσεις ολοκληρωτικά την πορεία της ζωής σου. Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά και με λίγη υπομονή καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να οδηγηθείς σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απέφυγε την υπερβολική ανάλυση και επιμονή σου σε λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρόσεχε σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Η δραστηριοποίηση και η έντονη αυτοπεποίθηση, η μεγάλη κινητικότητα και η θετική σου διάθεση σε απογειώνουν. Η διαχείριση των υποθέσεών σου γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Η επίδραση των πλανητών είναι καθοριστική και σου χαρίζει επιτυχία και δώρα. Η δυνατότητα να κερδίσεις όλα όσα δεν τολμούσες στο παρελθόν διαφαίνεται ξεκάθαρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Η έντονη ανάγκη για οριοθέτηση των καταστάσεων σε αναστατώνει και σου δημιουργεί εντάσεις. Η έλλειψη σιγουριάς στις συνεργασίες είναι στις άμεσες προθέσεις σου να ξεπεραστεί αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα, οπότε δείξε σύνεση και διατήρησε την ηρεμία σου. Όλα μπορούν να πάνε καλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρόσεχε σήμερα γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Υδροχόος


Γενικά
Νέα βήματα ανοίγονται μπροστά σου και η αρνητική ενέργεια του παρελθόντος δίνει χώρο με την αποχώρησή της σε δυνατές ευκαιρίες, ικανές να μεταμορφώσουν πολλούς τομείς της ζωής σου ολοκληρωτικά. Μην παρασύρεσαι από την στάση των γύρω σου, η προσωπική σου εξέλιξη σου ανήκει και η χαρά της επιτυχίας επίσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

Ιχθύς


Γενικά
Τον τελευταίο καιρό οι καταστάσεις σε βοήθησαν να δεις την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου και να αναθεωρήσεις την αντίληψη για τη ζωή και τους στόχους σου. Αυτό σε βοηθάει να οργανώσεις πιο μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες με μεγαλύτερη ευκολία, φτάνοντας στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...