Για ποινικές ευθύνες που μπορούν να προκύψουν εξαιτίας της κακοδιαχείρισης των πυρκαγιών μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος, μάλιστα, προέβλεψε ότι θα υπάρχουν εκλογές μέχρι το 2017.

Όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ: ''Έγιναν πράγματα για τις πυρκαγιές, κατόπιν εορτής. Οταν μια φωτιά δεν ελέγχεται και βαστάει τρεις μέρες, πρέπει όλα τα κόμματα να ενημερώνονται. Ομως δεν μας ενημέρωσαν γιατί έχουν ευθύνες. Νοίκιασαν αεροπλάνα στη διπλή τιμή. Πρέπει να έρθει εισαγγελέας. Είναι παλιά αμαρτία τα αεροπλάνα. Μήπως υπάρχει ποινική ευθύνη; Αν αγοράζαμε πέντε αεροπλάνα, θα προλαβαίναμε την συμφορά. Τώρα, για να επουλώσουμε τις πληγές, θα χρειαστείς εξαπλάσια ποσότητα''.

Σύμφωνα με τον ίδιο: ''Πρέπει μια επιτροπή να εξετάσει την λανθασμένη διαχείριση των πυρκαγιών και να προκύψει παραίτηση αυτών που ευθύνονται''.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λεβέντης πρόεβλεψε ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα διεξαχθούν εκλογές: ''Μετά τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει πολύ ρευστό πολιτικό κλίμα. Μπορεί να υπάρχουν εκλογές μέχρι το τέλος του 2017. Μετά την έκθεση Θεσσαλονίκης, το πεδίο είναι πολύ ασταθές''.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι ''στη Θεσσαλονίκη ο Αλ. Τσίπρας θα κάνει ψηφοθηρία'', ενώ πρόσθεσε ότι ''δεν έχει έρθει καμία επένδυση και αυτές που υπάρχουνείναι τελματωμένες''.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε ακόμα και το χτύπημα στη Βαρκελώνη, ερωτώμενος για το αν κινδυνεύει η Ελλάδα: ''Ασφαλής είναι μια χώρα όταν δεν υπάρχει λόγος επιθέσεων. Την Ελλάδα δεν θα τη βάλει στην πρώτη γραμμή, γιατί διακινούνται ευκολότερα οι δικοί τους. Είναι πέρασμα''.

  newpost.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top