Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Παρθένα Ζωή»: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Απ.Τότσικα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της νέας κωμικής – αισθηματικής σειράς «Παρθένα Ζωή» που πρόκειται να προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το TV24 σάς αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα αυτή πρόταση που συνδυάζει αρμονικά το ρομαντισμό με τον ρεαλισμό και τη συγκίνηση με το γέλιο…

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Από τον Φεβρουάριο σας είχαμε αποκαλύψει τη πρόθεση του ΑΝΤ1 να προσαρμόσει στα ελληνικά δεδομένα την αμερικανική εκδοχή της τηλενουβέλας «Χουάνα η παρθένα» («Jane the virgin»/«Juana la virgan») αλλά και να τοποθετείται στην απογευματινή ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δηλαδή στις 7 το απόγευμα. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Οι προετοιμασίες της νέας καθημερινής σειράς του καναλιού με τίτλο «Παρθένα Ζωή» προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς. Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Πέτρος Καλκόβαλης μαζί με μια δυνατή ομάδα, υπό την εποπτεία της Ντίνας Κάσου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Ο τελευταίος, μάλιστα, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του έκαναν μια σειρά από απαιτητικές οντισιόν μέχρι να βρουν την ιδανική «Ζωή». Αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο της Σοφίνας Λαζαράκη, κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, και λατρεύει το χορό, την υποκριτική και το τραγούδι. Ολο αυτό το διάστημα, βέβαια, προχωρούσε η στελέχωση του υπόλοιπου πρωταγωνιστικού καστ. Οι πρώτοι ηθοποιοί που έδωσαν τα χέρια είναι οι: Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Ποιμενίδης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις για να υποδυθεί τη μητέρα της 19αχρονης «Ζωής» βρίσκεται και η Μαρία Λεκάκη.

Τα γυρίσματα θα γίνονται σε φυσικούς χώρους και ειδικότερα στο Νέο Ψυχικό, στη Φιλοθέη και στη Νέα Ιωνία, αλλά και σ’ ένα πλατό. Ειδικότερα, σ’ αυτό που στεγάζεται στους υπόγειους ορόφους του Design Plaza που γυριζόταν και η «Αr3na». Σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό της παραγωγής, το πρώτο «πάμε» αναμένεται να ακουστεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, καθώς η προβολή προβλέπεται να ξεκινήσει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η υπόθεση


Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) είναι μια 19χρονη κοπέλα γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Ζει με την οικογένεια της, έχει σχέση με τον Μάκη (Γιάννης Χατζηγεωργίου) αλλά είναι ακόμα… παρθένα! Μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα! Η Ζωή θα μείνει έγκυος με σπερματέγχυση που προοριζόταν γι’ άλλη γυναίκα!
Ο Αρης (Αποστόλης Τότσικας), πλούσιος, ωραίος και παντρεμένος, δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. Ο Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης), κολλητός φίλος του Αρη, ερωτεύεται τη Ζωή και τη διεκδικεί. Η Ζωή έρχεται κοντά με τον Αρη και ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται! Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Είναι παντρεμένος!
Τι θα κάνει ο Αρης; Θα τινάξει τη ζωή του στον αέρα; Τι θα κάνει η Ζωή που ξαφνικά βρίσκεται και έγκυος και παρθένα ανάμεσά σε δύο άντρες και με την οικογένεια της «απέναντι»;

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...