Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/8/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/8/2017

Κριός

Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη και με τις πολύ καλές επιρροές του Άρη από τον Λέοντα θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε κάποιο πρόγραμμα για σήμερα που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.


Ταύρος

Γενικά
Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων για να ξέρεις πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Προπάντων κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του. Σε διαβεβαιώνω ότι στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Δίδυμος


Γενικά
Έχεις γράψει μια λίστα πραγμάτων που πρέπει να ασχοληθείς σήμερα. Αλλά το βλέπω λίγο χλωμό. Γιατί διάφορα απρογραμμάτιστα θέματα θα προκύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ απλώς θα κοιτάς την λίστα και θα γελάς γιατί πραγματικά τίποτα από όσα ήθελες να κάνεις δεν θα έχεις κάνει. Όμως και αυτά με τα οποία θα ασχοληθείς είναι χρήσιμα οπότε μην στενοχωριέσαι υπάρχει και η αυριανή μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά. Ποιο είναι; Να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να προσέχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Καρκίνος


Γενικά
Θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια σου. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη. Μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις αλλά κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων


Γενικά
Προχώρα σήμερα με πολύ δυναμικότητα στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρόσεχε γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Παρθένος


Γενικά
Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Αλλά συνήθως χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Και εσύ έχεις αυτή τη βοήθεια στο πρόσωπο των αγαπημένων σου προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα σήμερα στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνες συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην η περίοδος προσφέρεται για πολύ καλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός


Γενικά
Η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Καλό το πρόγραμμα που έχεις βάλει για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα.. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να τα δεχτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά θα περάσουν διακυμάνσεις για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις και τι θα ξοδέψεις.

Σκορπιός


Γενικά
Μπορείς να περιμένεις να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ότι καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει και όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και ότι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά με μεγάλη υπευθυνότητα. Μπορείς να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στην σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα δες το ταίρι σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα το κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.


Υδροχόος


Γενικά
Νιώθεις πολύ έντονα την ανία και την πλήξη να σε καταβάλουν. Και τι κάνεις; Ποιες είναι οι ενέργειες σου για να ξεφύγεις; Πρέπει να ξέρεις ότι η ζωή είναι στιγμές που διαφοροποιούνται κάθε δευτερόλεπτο και διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που ξέρεις μόνο εσύ και σε βεβαιώνω ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά δεν θα είναι πολύ καλά για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και αλλαγές ευνοούνται.


Ιχθύς


Γενικά
Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου. Τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...