Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/8/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/8/2017

Κριός

Γενικά
Σήμερα θα έχεις τόσο δυναμισμό ώστε θα τελειώσεις πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που καλά θα κάνεις να μην τις αντιμετωπίσεις με επιφυλακτικότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις στο σπίτι σου κάποιες αλλαγές που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση δυναμικότητα ώστε να διορθώσεις πολλά θέματα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Δίδυμος


Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα μεγάλης διαλλακτικότητας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν γιατί να ξέρεις πως ότι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σου και θα και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση(σε ευνοεί ο Άρης) φρόντισε να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις γιατί θα βγεις από το πρόγραμμα σου.

Καρκίνος


Γενικά
Κάποια γεγονότα σήμερα θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα δεις πολλά πράγματα από τη θετική τους σκοπιά. Ευνοείσαι να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε άγχωναν από παλιά. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε μέχρι το βράδυ να χαλαρώσεις από το άγχος της ημέρας και να ξέρεις ότι τα θέματα που σε απασχολούν θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για το ταίρι σου πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων ενώ από έξοδα πάρα πολλά.


Λέων


Γενικά
Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Σου συνιστώ ψυχραιμία . Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο ορθολογικά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρθένος


Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια που στο μπορεί να μετανιώσεις μέλλον. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν ότι οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζουν ότι έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου για την συμπεριφορά του. Μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Πάρε δύναμη για να τακτοποιήσεις θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Καλό είναι να κάνεις έναν διάλογο με δικά σου άτομα για να σε βοηθήσουν να λύσεις και όποια οικογενειακά θέματα σε προβληματίζουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία για να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δίνει μεγάλη γοητεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά θα έχουν μια μικρή άνοδο αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός


Γενικά
Η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς αυτά που θέλεις για να μπορέσεις να πετύχεις την επιτυχία που αποζητάς. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν την σχέση σου ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου σήμερα θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα μπορείς να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου όλες αυτές τις θετικές συγκυρίες για να τελειώνεις σήμερα πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Μίλησε με δικά σου άτομα και τακτοποίησε υποθέσεις που σε προβληματίζουν στον οικογενειακό τομέα. Προς το βράδυ μπορείς να δεις φιλικά σου πρόσωπα και να ανέβεις ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα υπάρξει στασιμότητα στην σχέση σου αλλά αν θέλεις μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος


Γενικά
Σήμερα φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην πεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν αυτή την περίοδο να σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ο Άρης από τον Λέοντα σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα θα αρχίζουν και θα προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς


Γενικά
Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη διαίσθηση και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιαστείς μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα νιώσεις και εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...