Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τον παράτησε και άφησε μόνο το νυφικό της – Ο πρώην της βρήκε 100 τρόπους να το χρησιμοποιεί!

Τουλάχιστον αν σας παρατήσει η γυναίκα σας και αφήσει το νυφικό σπίτι, ξέρετε τι να το κάνετε… Δείτε το βίντεο με τις συμβουλές του παρατημένου συζύγου, Kevin Cotter.

Ο παρατημένος σύζυγος Κέβιν Κότερ περνάει κρίση, αφού η γυναίκα του τον εγκατέλειψε μετά από 12 χρόνια γάμου. Και η εκδίκηση ήρθε από το νυφικό της γυναίκας του. Το μόνο πράγμα που άφησε στο σπίτι όταν τον παράτησε…

Δημοσίευσε ένα βιβλίο με τον τίτλο «101 χρήσεις για το νυφικό της πρώην γυναίκας σας», και κατάφερε μάλιστα να βάλει 256 σελίδες με φωτογραφίες από έξυπνους τρόπους να χρησιμοποιήσει κανείς ένα νυφικό.

Κοστούμι για τις απόκριες, στολή καμουφλάζ στο χιόνι, ομπρέλα για τον ήλιο, χαλί κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ρόμπα κομμωτηρίου, χαλάκι μηχανικού αυτοκινήτων είναι λίγες από τις χρήσεις του νυφικού της πρώην γυναίκας του.

Ο Κέβιν Κότερ μετά από λίγα χρόνια ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε με την νέα του γυναίκα πέντε παιδιά. Και σιγά μη τολμά η νέα του γυναίκα να τον παρατήσει!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 136 Ο Σίμος, θα προτείνει στην Αμαλία να...