Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ζωές παράλληλες»: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος – Πρόταση γάμου στη Φεριντέ

Τις 10 πιο συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το φινάλε της τουρκικής σειράς του MEGA «Ζωές παράλληλες» συγκέντρωσε το TiVi Σίριαλ και σας τις παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα! Δολοφονίες, απαγωγές, ψυχιατρεία, αλλά και εκτρώσεις είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πρόταση γάμου στη Φεριντέ

Κι ενώ οι μήνες προχωράνε και η Φεριντέ με τον Τοπράκ δένονται όλο και περισσότερο, εκείνη θέλει όσο τίποτα να παντρευτεί τον άντρα που αγαπάει. Μάλιστα, η ίδια βρίσκει στο συρτάρι του Τοπράκ ένα μονόπετρο και είναι πλέον σίγουρη ότι σύντομα θα της προτείνει να παντρευτούν. Κάθε φορά εκείνη περιμένει την πρόταση, που όμως ποτέ δεν έρχεται. Και μέσα σε όλα έχει και την ειρωνεία της Νεριμάν ότι ο Τοπράκ την κοροϊδεύει. Ετσι η Φεριντέ αποφασισμένη πάει να τον βρει στο σχολείο και μπροστά σε όλα τα παιδιά του λέει: «Βρήκα το δαχτυλίδι και όλο περιμένω ότι θα κάνεις την πρόταση και ποτέ δεν γίνεται. Μου ετοιμάζεις εκπλήξεις, με πας σε ρομαντικά εστιατόρια, αλλά δεν κάνεις τίποτα. Μην το ξεκινάς αφού δεν έχεις σκοπό να το κάνεις γιατί γίνομαι χάλια». Τότε εκείνος υποστηρίζει: «Το δαχτυλίδι μου το έδωσε ένας φίλος μου για να το κρύψω», και εκείνη με δάκρυα πάει να φύγει. Ο Τοπράκ τη σταματάει και παραδέχεται: «Σου έκανα πλάκα! Για σένα το αγόρασα! Θέλεις να με παντρευτείς», τη ρωτάει και πέφτει στα γόνατα. Εκείνη φυσικά δέχεται. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η δολοφονία της Σεχέρ

Η Σεχέρ αποφυλακίζεται και μαζί με τη Μεράλ αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή. Δίπλα της στέκεται η Ναζάν, η οποία άλλαξε άρδην συμπεριφορά απέναντί της καθώς στη φυλακή έγινε ο φύλακας-άγγελός της ώστε να την προστατεύσει από τις άλλες κρατούμενες. Μετά την αποφυλάκισή της, η Σεχέρ έχει ανάγκη από χρήματα και η Ναζάν προσφέρεται να της δώσει για να μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή. Παράλληλα ένας μυστήριος άντρας φαίνεται να ακολουθεί τη γυναίκα σε κάθε της βήμα. Κάποια στιγμή κι ενώ εκείνη βρίσκεται για καφέ μαζί με τη Ναζάν τον αντιλαμβάνεται και αμέσως οι γυναίκες φεύγουν τρέχοντας. Τον έχω δει πολλές φορές αυτό τον άντρα! Με παρακολουθεί», λέει η Σεχέρ και η Ναζάν προσπαθεί να τη σώσει. Ωστόσο, ένα αυτοκίνητο τους κόβει το δρόμο και άγνωστοι, αφού χτυπούν στο κεφάλι τη Ναζάν, μετά απάγουν τη Σεχέρ. Οταν η Ναζάν συνέρχεται πάει στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό, ενώ η Μεράλ ανησυχεί για τη μητέρα της. Στο μεταξύ, οι άντρες που είχαν στα χέρια τους τη Σεχέρ είναι άνθρωποι που εργαζόντουσαν στο νυχτερινό κέντρο. «Εξαιτίας σου έκλεισε το μαγαζί και μείναμε χωρίς δουλειά! Δεν θα γλιτώσεις πια από εμάς! Ή θα σκοτώσουμε την κόρη σου ή εσένα», την εκβιάζουν. Η Σεχέρ θυσιάζει τον εαυτό της για την κόρη της και σύντομα η αστυνομία βρίσκει το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας σ’ έναν κάδο σκουπιδιών.

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ