Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Αμερικανός πρόεδρος αντικατέστησε τον Πριμπους

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε μέσω twitter τον αντικαταστάτη του Ρέινς Πρίμπους

Την απόφαση να πάψει από τα καθήκοντά του τον ελληνοαμερικανό προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω twitter, ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, καθώς ο ομογενής συνεργάτης του Τραμπ δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον νέο υπεύθυνο επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατονόμασε και τον διάδοχο, ο οποίος είναι ο Τζον Κέλι, ένας σπουδαίος Αμερικανός, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

I am pleased to inform you that I have just named General/Secretary John F Kelly as White House Chief of Staff. He is a Great American….

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις. «Νομίζω ότι αυτό που έχουμε – αυτό είναι ένας Λευκός Οίκος που έχει πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, επειδή ο πρόεδρος προσλαμβάνει τους καλύτερους ανθρώπους», είπε η εκπρόσωπος.
«Αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του κ. Πρίμπους αυτός θα πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε η κυρία Σάντερς.

Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα μέλη του προσωπικού του Τύπου του Λευκού Οίκου έχουν ένα «υγιή ανταγωνισμό» μεταξύ τους επειδή ο κ. Τράμπ εκτιμά ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την πολιτική του.

«Οι άνθρωποι που είναι εδώ, είναι εδώ επειδή αγαπούν τον πρόεδρο», δήλωσε η εκπρόσωπος.
Η φημολογία για την αποχώρηση του κ. Πρίμπους έφτασε στα ύψη την περασμένη εβδομάδα, αλλά και αυτή όταν προσελήφθη στη θέση του Διευθυντή Πληροφοριών ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος φαίνεται ότι συνωμοτεί για να διώξει τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Ισχυρίζεται ότι πίσω από τις διαρροές εναντίον του κ. Τραμπ βρίσκεται ο κ. Πρίμπους.

protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ...