Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπλόκαρε τον Φαήλο Κρανιδιώτη στο twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης

Την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μπλόκαρε στα social media τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς Φαήλο Κρανιδιώτη έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΕ.ΔΕ.
Παναγιώτης Δούμας στη σελίδα του στο facebook κατηγορώντας τον κ.Μητσοτάκη ότι δεν δέχεται κριτική και ότι η κίνησή του δείχνει μικροπρέπεια.
Δείτε την ανάρτηση του κ.Δούμα


Παναγιώτης Δούμας
13 ώρες · Βούλα, Attica ·

Όταν ο αρχηγός της ΝΔ δέχεται κριτική για τις δηλώσεις του δεν ανοίγει διάλογο. Απλά μπλοκάρει. Γι’ αυτόν, τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι ένα διαδραστικό μέσο επικοινωνίας με τον λαό αλλά ένα ακόμη βήμα επίδειξης ελιτισμού.

Σημασία γι’ αυτόν δεν έχει να κάνει διάλογο με την βάση του ή και με την ευρύτερη δεξιά – ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως κεντροδεξιός – αλλά να αλιεύσει ψήφους από τ’ αριστερά, υιοθετώντας κάθε γελοίο και εθνοαποδομητικό ιδεολόγημα των νεομαρξιστών. Άλλωστε, έχουμε πλέον πειστεί ότι είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με την γραμμή του ΕΛΚ, που δεν είναι άλλη από την αντικατάσταση του γηγενούς ευρωπαϊκού πληθυσμού με μετανάστες από Ασία και Αφρική, χάριν ταχείας αντιμετωπίσεως της πληθυσμιακής γηράνσεως και των συνεπειών της.

Έτσι, όταν εχθές ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Failos Kranidiotis, πληροφορήθηκε το Tweet του κ. Μητσοτάκη για τη Σιμόν Βέιλ και επεχείρησε να το διαβάσει, διεπίστωσε ότι έχει μπλοκαριστεί από τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Πόσο μικροπρεπής αλήθεια!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...