Μονοπώλησαν το ενδιαφέρον κατά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά όπως φαίνεται, κάποιοι από αυτούς συνεχίζουν να το μονοπωλούν.

Εννοείται πως οι πιο δημοφιλής παίκτες του Survivor δεν θα άφηναν την επιτυχία τους ανεκμετάλλευτη και όπως φαίνεται την εξαργυρώνουν ακριβά. Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια λίστα που αναγράφει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες για να κάνουν μια αρπαχτή, δηλαδή μια εμφάνιση σε ένα μαγαζί.

Ο τιμοκατάλογος είναι ο εξής:
-Για μια επίσκεψη του Ντάνου σε ένα beach bar ή σε κάποιο κλαμπ η τιμή μπορεί να φτάσει τις 5.000 ευρώ


-Η Ειρήνη Κολιδά πήγε στο Κιλκίς και φέρεται να εισέπραξε 800 ευρώ για δύο ώρες και επιπλέον τα έξοδα διαμονής της σε ξενοδοχείο.-Γιάννης Σπαλιάρας και Κωνσταντίνος Βασάλος πήγαν σε κλαμπ της Κρήτης. Η αμοιβή φέρεται να έφτασε τα 1.500 ευρώ για τον καθένα και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής ήταν πληρωμένα.-Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέρεται να πήρε 4.000 ευρώ από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να κάνει «τσατ» μία ώρα-Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως «μισθοφόρος» φέρεται να παίρνει 800 ευρώ για μια εμφάνιση σε μαγαζί.-Ο Παύλος Αργιανίδης που διοργανώνει camp φέρεται να ζητάει 3.000 ευρώ.-Ο Κώστας Κοκκινάκης για την ίδια δουλειά με τον μάνατζερ ράγκμπι φέρεται να παίρνει 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του.-Ο Ορέστης Τσανγκ φέρεται να παίρνει 600 ευρώ για μια εμφάνιση και από τόσα παίρνουν η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου που συνήθως είναι μαζί του. Το κασέ του ανεβαίνει για παιδικά πάρτυ όπου χρεώνει 1.000 ευρώ για ένα τρίωρο.Youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top