Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πάγωσε η τσιμινιέρα – SPECIAL GUEST STAR ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Κραχ στο γάμο εξαιτίας της απουσίας του Προκόπη Παυλόπουλου

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ητο κι αυτό μια πρωτοτυπία των εν λόγω celebrities της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Οπως ήτο φυσικό στο γάμο χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος ξεκίνησε από την οικία του με την Μercedes της Αρχιεπισκοπής (ο Χριστός σπάνια κυκλοφορούσε με γαιδουράκια) και έφτασε ως τα ορεινά της Εκάλης.

Το υποκριτικό ταλέντο του Αρχιεπισκόπου μας είναι θαυμαστό. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους πολιτικούς μας και τους λοιπούς εγχώριους μασκαράδες. Το πρωί συναγελάζεται εγκαρδίως με τον αριστερό Τσίπρα και το βράδι παντρεύει τον λαμπερό Σάκη ο οποίος με τις αρετές του πέρασε όλα τα test της άρχουσας τάξης και έγινε ομοτράπεζός της.

Ο Sakis δεν έχει αφήσει έπαυλη της υψηλής κοινωνίας της Κολομβίας των Βαλκανίων την οποία να μην έχει διεμβολίσει. Ουδείς εκλεκτός του καλού κόσμου δεν αντιστέκεται στον Sakis. Μαζί με τον Τσίπρα θα εγκαινιάσουν την επόμενη γ.σ. του ΣΕΒ.

Από την τελετή ήτο αισθητή η απουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος δεν χάνει κάτι τέτοια. Ολοι ρωτούσαν που είναι ο Πάκης ρε παιδιά; Παντρεύεται ο Σάκης και λείπει ο Πάκης; Πως είναι δυνατόν; Παρ΄ολίγο να δημιουργηθεί κραχ στο γάμο.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων του πρώην μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου (θα έχανε την ευκαιρία ο Ιερώνυμος; Ποιους θα θέλατε να παντρέψει,τίποτε φτωχομπινέδες στη Δραπετσώνα;) τον οποίο το ζευγάρι είχε επισκεφθεί προ ημερών για να πάρει την ευλογία του.

Ο Σάκης μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο, όπου είναι μαζί με την σύζυγό του πλέον, τα παιδιά τους και τους κουμπάρους. Τους καλεσμένους υποδέχθηκε στον χώρο της τελετής μία 30μελης συμφωνική ορχήστρα, που έπαιζε έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θοδωράκη-πάγωσε η τσιμινιέρα.

Το γαμπριάτικο κουστούμι επιμελήθηκε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ενώ το νυφικό της Κάτιας έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Όταν το μυστήριο ολοκληρώθηκε, ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Τι λες τώρα;

Ιόλη Πιερίδη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ