Εξέφρασε την άποψη ότι η Φώφη Γεννηματά μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr

Για την ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας «δεν κατάλαβα γιατί έφυγε. Ήμασταν μαζί την Παρασκευή και μιλάγαμε και θα συναντιόμασταν και σήμερα που είναι η συζήτηση για το Κυπριακό στη Βουλή… Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν έμαθα ότι υπέβαλε ανεξαρτητοποίηση».

Όσο για το αν η πλέον ανεξάρτητη βουλευτής έχει βλέψεις να πάει κάπου αλλού επεσήμανε: «Θα φανεί… Όσοι βγήκαν με λίστα νομίζω ότι είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα. Τώρα ο Καρράς να πάει στο ΠΑΣΟΚ, ποιος να πρωτοβγεί εκεί… μαζεύτηκαν όλοι… Εγώ τους αγαπώ όλους, αυτοί δεν αγαπούν τον εαυτό τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Για τις δημοσκοπήσεις ανέφερε, «η Ένωση Κεντρώων θα περάσει και το ΠΑΣΟΚ γιατί έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί, ενώ η Ένωση Κεντρώων είναι ένα επαναστατικό κόμμα, έχει εκτίμηση στη νεολαία και παρουσιάζει σταθερά άνοδο».

Εξέφρασε την άποψη ότι η Φώφη Γεννηματά μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Κι εγώ αν συμφωνήσουμε σε εννιά σημεία θα συνεργαστώ…Ο Τσίπρας μου είχε πει ότι θα με σκοτώσουν οι βουλευτές μου αν μειώσω τους βουλευτές από 300 σε 200», είπε για την πρότασή του να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top