Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ζώδιο του μήνα- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε !

Στις 21 Ιουνίου ο Ηλιος περνάει στον Καρκίνο. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα τους;

Χαρακτηριστικά

Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι
Τρυφερός
Ρομαντικός
Ευαίσθητος
Ανασφαλής

Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο και ίσως το πιο ευαίσθητο του ζωδιακού κύκλου. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του και γύρω του τον επηρεάζουν συχνά σε βάθος, ενώ έχει μεγάλη ανασφάλεια και διαρκώς επιζητά την αγάπη και την αποδοχή των άλλων. Επιπλέον οι διαθέσεις του αλλάζουν συχνά με αποτέλεσμα συνήθως οι συμπεριφορές του να είναι μάλλον απρόβλεπτες. Ωστόσο είναι και το πιο φιλεύσπλαχνο ζώδιο του κύκλου, με τους εκπροσώπους του να είναι δίκαιοι και καταδεκτικοί και συχνά να επιδίδονται σε φιλανθρωπίες, αλλά και να μπλέκονται σε δύσκολους έρωτες.

Ο Καρκίνος στον Ερωτα

Η συναισθηματικότητα του Καρκίνου τον κάνει να αποζητά έντονες συγκινήσεις και συχνά τα δίνει ή όλα ή τίποτα. Ωστόσο καθότι και πολύ επιφυλακτικός, ο Καρκίνος δεν κάνει αμέσως γνωστές τις προθέσεις του κι ακόμη κι αν είναι φουλ ερωτευμένος δεν θα το δείξει αν δε βεβαιωθεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Είναι ωστόσο και πολύ ανασφαλής κι αυτό τον κάνει μερικές φορές γκρινιάρη, αφού επιζητά διαρκώς την τελειότητα στην ερωτική του ζωή και τον ενοχλεί όταν κάτι του χαλάει το ροζ σύννεφο. Είναι ωστόσο και ένα από τα πιο πιστά ζώδια του κύκλου, αλλά και από τα πιο αυστηρά, αφού μπορεί να τα παίξει όλα για όλα, αλλά όταν εξαπατηθεί δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

Τύπος: Παρορμητικό

Ο Καρκίνος, μαζί με τον Κριό, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω είναι ζώδια του παρορμητικού σταυρού. Τα ζώδια αυτά, βρίσκονται στην αρχή των εποχών και αυτή η χρονική περίοδος της νέας αρχής τους κάνει ορμητικούς και συχνά υπερβολικούς στις συμπεριφορές τους. Στον Καρκίνο εκδηλώνεται με τα έντονα συναισθήματα του που τον κατακλύζουν διαρκώς και τιμονεύουν κάθε πτυχή της ζωής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024 Σάββατο με εξάγωνο Άρη/ Ουρανού και η μέρα είναι εκπληκτική για να τολμήσουμε σε αλλαγές, να παρακινηθούμε να κάνουμε νέα πράγματα...