Μετά την πολυετή κι επιτυχημένη εμπειρία από τον κόσμο της showbiz και εσχάτως στον κόσμο των business, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, μπορεί επάξια να αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής μυθολογίας με το… «άγγιγμα του Μίδα».

Ο επενδυτής έκπληξη, που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε και το επιχειρηματικό στερέωμα με την ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας που δραστηριοποιείται στην πράσινη ενέργεια, επανέρχεται στο προσκήνιο, φερόμενος ως υποψήφιος αγοραστής σε πτηνοτροφική μονάδα.

Ωστόσο, η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την εξαγορά ποσοστού της γνωστής επιχείρησης Νιτσιάκος Κοτόπουλα από τον Σάκη Ρουβά, παραμένει ακόμη ασαφής, καθώς κύκλοι προσκείμενοι στον δημοφιλή καλλιτέχνη δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια απόκτησης μετοχικού κεφαλαίου στην εν λόγω επιχείρηση.

Σκοπός της συμφωνίας αυτής εφόσον τελικά ολοκληρωθεί, αποτελεί η αξιοποίηση των αποβλήτων των εργοστασίων της Νιτσιάκος για την παραγωγή ενέργειας.

Να σημειωθεί πως στις αρχές του έτους και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου, συστήθηκε η εταιρεία SK Κτηνοτροφική, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ το οποίο «καλύπτεται εξολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη» ο οποίος και κατέχει τις 1.000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

Παρόλο που δεν μετέχει στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του, ο ίδιος ασχολείται ενεργά με την προώθηση των επιχειρηματικών της πλάνων. Πρόσφατα ο ίδιος παρουσίασε σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας Βιοαερίου, το οποίο και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων.

Τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός τραγουδιστής είχε επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή της Καρδίτσας, όπου και φέρεται να έχει αποκτήσει έκταση 37 στρεμμάτων. Εκεί αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο. Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top