ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με εκδίκηση και πυροβολισμό ολοκληρώνεται ο α΄ κύκλος της καθημερινής τουρκικής σειράς του MEGA «Ζωές παράλληλες», καθώς άγνωστοι εξαπολύουν πυρ εναντίον των πέντε κοριτσιών! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ όλο το τελευταίο επεισόδιο και τους διαλόγους των πρωταγωνιστών. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Μεράλ έχοντας χάσει τη μητέρα της, τη Σεχέρ, την οποία δολοφόνησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού που εργαζόταν, είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Ετσι αρπάζει ένα όπλο και απειλεί το νέο αφεντικό, αφού το παλιό βρίσκεται στη φυλακή. Ωστόσο, η Σονγκιούλ φτάνει έγκαιρα εκεί και αποτρέπει την κοπέλα από το να κάνει κάποια τρέλα. Ομως, οι αδίστακτοι άντρες δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους. Στο μεταξύ, η Εϊλιούλ έχει κάνει καταγγελία στον Κεμάλ και η δίκη για την υπόθεση βιασμού της βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, στις εφημερίδες έχει δημοσιευτεί μια φωτογραφία του Κεμάλ με τα κορίτσια να του επιτίθενται μετά το τέλος μιας από τις δίκες.

Οι άντρες που ψάχνουν τη Μεράλ, καταφέρνουν να μάθουν πού βρίσκεται ο Κεμάλ και με την απειλή όπλου τού ζητάνε να τους πει πού θα βρουν τη Μεράλ και τη Σονγκιούλ. Εκείνος κάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα, ενώ αργότερα πάει να βρει τα δύο κορίτσια και τις εκβιάζει: «Ηρθαν κάποιοι κακοί άντρες και σας έψαχναν. Θέλουν να σας σκοτώσουν. Αν πείσετε την Εϊλιούλ να αποσύρει την καταγγελία, τότε θα σας βοηθήσω κι εγώ! Σκεφτείτε και πείτε μου».

Πηγή: .tv-24.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top