Με την φράση του Τσίπρα "κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω χαρούμενα πρόσωπα", δεν ξέρω πόσοι άντεξαν να μην σπάσουν την τηλεόραση», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Alpha και πρόσθεσε «παρόμοιος ψεύτης στο Μαξίμου δεν έχει υπάρξει».
«Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τσίπρα δεν έπρεπε να τον αφήσουν να βγει», είπε χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον Alpha 989.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα επιχείρημα. Είναι προφανώς ένα μεγάλο ψέμα. Και τον Σεπτέμβριο του 2015 για ένα παράλληλο πρόγραμμα μιλούσε. Ο κ. Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2015 «έκλεψε» το αποτέλεσμα. Κορόιδεψε τους πολιτικούς αρχηγούς. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας».

Εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία. Περνάνε τέλεια! Χαζοί είναι να φύγουνε; Μπροστά στην καρέκλα και στην μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο».

Για την αξιολόγηση είχα πει ότι «και την Ακρόπολη να τους ζητήσουν, θα τη δώσουν» ενώ για το ομόλογο είπε «δυστυχώς αποτύχανε. Δώσανε μπόνους στους παλαιούς κατόχους». Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το αγγλικό δίκαιο για το οποίο άλλοτε κατηγορούσε τη ΝΔ.

Κατηγόρησε την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου ότι «διαδραμάτισε έναν περίεργο και ύποπτο ρόλο». Εκτίμησε πως είναι πολύ σωστή η δικαστική απόφαση του Α.Π. ότι δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή η μη καταβολή δεδουλευμένων γιατί αυτό λέει ο νόμος. Αν θέλουν ας αλλάξουν τον νόμο».

Για το θέμα της ασφάλειας ο κος Γεωργιάδης είπε ότι «καίγεται η Αθήνα κάθε βράδυ. Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα επιβάλουμε τον νόμο και την τάξη με την αστυνομία. Πάντα ωφελούσε η καταστολή».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top