Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι δηλώνει ο Πατούλης σαν «Δήμαρχος Αθήνας»; (ΦΩΤΟ)

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

«Εμείς ξεκινάμε μια δουλειά για να αλλάξουμε την Αθήνα», τονίζει χαρακτηριστικά. Έτσι, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Μάλιστα, μέσα στον λόγο του είπε τη φράση «σαν δήμαρχος της Αθήνας» προσθέτοντας ότι «ελπίζει να μην το έγραψε η κάμερα».

«Είμαστε πάνω από κόμματα. Όποιο κόμμα θέλει ας έρθει», αναφέρει σχετικά με την ερώτηση αν ο Όμιλος στηρίζεται από κάποιο κόμμα.

«Η μητέρα μου ζει στα Πέτραλώνα. Είμαι γέννημα θρέμμα της Αθήνας και πήγα στο Μαρούσι ως γιατρός. Θα αγωνίζομαι πάντα για το Μαρούσι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι». Πάντως, ο κος Πατούλης εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Γιώργο Καμίνη αλλά υποστηρίζει πως «είχε τη διάθεση αλλά δεν τη μετέτρεψε σε έργο».

«Να αναλάβει τις ευθύνες του για την ασφάλεια των πόλεων και ειδικότερα της Αθήνας. Διαφορετικά να μεταβιβάσει τις εξουσίες του στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης», εκφράζει αναφορικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσαν ο πρώην υφυπουργός Υγείας της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη, Γιώργος Δημόπουλος.

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ