Η πιο σημαντική όψη που σχηματίζει η Νέα Σελήνη είναι μια σύνοδος με τον Άρη, η οποία κάνει την ενέργειά της πολεμοχαρή και ίσως επικίνδυνη.

Παρόλο που είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες σε τομείς που έχουν βαλτώσει και να κάνουμε ένα πολύ δυναμική ξεκίνημα, η ενέργεια του Άρη στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκρήξεις θυμού, βία και επιθετικότητα.

Ειδικά, πρόσωπα που κατέχουν αρχηγικές θέσεις προχωρούν σε επιδείξεις δύναμης και ισχύος με τις ενέργειές τους να δημιουργούν ένα κλίμα που μυρίζει μπαρούτι…

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και η επιρροή της:

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει δυνατές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Η λίμπιντό σου θα βρίσκεται στα ύψη τις μέρες αυτές, πολλαπλασιάζοντας τις νύχτες πάθους είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς είτε όχι. Γενικά, ξεκινά μια περίοδος έντονου φλερτ και διασκέδασης, ενώ φαίνεται πως θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη να παίξεις και να ερωτευτείς, με τις πιθανότητες να έρθει στη ζωή σου ένα μοιραίο πρόσωπο ή μια καινούρια αγάπη, να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, ενώ ίσως να φέρει και κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Ίσως να υπάρχει ένα πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σου επιβάλει τις απόψεις του, δημιουργώντας την έντονη αντίδρασή σου και οδηγώντας σε μια ρήξη ανάμεσά σας ή πιθανόν να χρειαστεί να αφιερώσεις όλο το χρόνο και την ενέργειά σου σε ένα μέλος της οικογένειας ή σε κάποιον από τους δύο γονείς σου, λόγω μιας έκτακτης συγκυρίας που προκύπτει.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία και την εκφραστικότητά σου, ενώ επηρεάζει και τις μετακινήσεις σου. Κάποια νέα που αφορούν ένα καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα ή μια κοντινή απόδραση που σε βοηθά να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου, ενδέχεται να προκύψουν τις μέρες αυτές. Γενικά, καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, καθώς ενδέχεται να γίνεις υπερόπτης ή επιβλητικός, δημιουργώντας εντάσεις με τους γύρω σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει, μεταξύ άλλων, την οικονομική σου κατάσταση. Ίσως να υπάρξει μια απότομη αλλαγή στο εισόδημά σου το διάστημα αυτό, να πραγματοποιήσεις μια πολυτελή αγορά που είχες σχεδιάσει ή απλώς να σου δημιουργηθεί μια τάση να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για προσωπική σου ευχαρίστηση. Από την άλλη, ενδέχεται να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα...

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ωθεί σε νέο ξεκίνημα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και διανθίζεται με πάθος, ενώ φαίνεται πως αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια επισημοποίηση στη σχέση σου ή να υπάρξει και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα...

Παρθένος


Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί να αναζητήσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι διαισθητικές σου ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και θα έχεις την δυνατότητα να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου τις μέρες αυτές, ενώ αν ασχολείσαι με την τέχνη, το φεγγάρι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει εξελίξεις που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο και σε παρακινεί να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους αλλά και να κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Η εξωστρέφειά σου αυξάνεται ιδιαίτερα το διάστημα αυτό και οι φιλικές σου παρέες αποτελούν πηγή χαράς, διασκέδασης και ευκαιριών για τα αισθηματικά σου. Παράλληλα, δημιουργικά σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη έχουν όλες τις προϋποθέσεις να υλοποιηθούν...

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Ίσως ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα την περίοδο αυτή, που σου χαρίζει μεγάλη αναγνώριση και φήμη ή πιθανόν να δέχεσαι μια πρόταση για μια υπεύθυνη θέση που αποτελεί πρόκληση για σένα. Από την άλλη, οι σχέσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου χρειάζονται προσοχή, καθώς ενδέχεται να υπάρξει μια σύγκρουση που θα επηρεάσει σημαντικά το επαγγελματικό σου προφίλ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, τα ταξίδια, την φιλοσοφία και την κοσμοθεωρία σου. Όλα τα παραπάνω παρουσιάζουν εξελίξεις και δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις μία συνεργασία με προοπτικές εξέλιξης. Παράλληλα, ίσως αποφασίσεις να αρχίσεις ένα μεταπτυχιακό ή ακόμα και να μεταναστεύσεις...

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και συγκεκριμένα, τις συναλλαγές και συμφωνίες σου. Κληρονομιές, δάνεια, χρέη ή το κοινό σου ταμείο με τον σύντροφό σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες αναφορικά με τα παραπάνω ή να υπάρξουν αλλαγές, μέσα από τις οποίες διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα για την οικονομική σου κατάσταση.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σου, ενεργοποιώντας τον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Το διάστημα αυτό, οι πιθανότητες να συνάψεις έναν νέο δεσμό ή να επισημοποιήσεις την υπάρχουσα σχέση σου, είναι ιδιαίτερα αυξημένες, όμως εξίσου πιθανό είναι να υπάρξει και ένας τσακωμός που θα βγάλει πολύ ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει την εργασία σου και θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Πιθανόν, να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής τις μέρες αυτές ή να θελήσεις να αρχίσεις δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα εκτονώσεις την περίσσια σου ενέργεια. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σου, να αυξάνονται οι υποχρεώσεις σου και να μειώνεται ο προσωπικός σου χρόνος...

ant1iwo.com
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top