Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής «εκλεκτός» του «συστήματος» στην ΕΠΟ!

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας, καθώς πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιλέχθηκε από την Οργάνωση που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο άνθρωπος που επιλέχθηκε, λοιπόν, για να βρεθεί απέναντι στον σίγουρο νικητή των εκλογών, Βαγγέλη Γραμμένο, είναι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στο νομό Καβάλας, Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος έχει διατελέσει υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, ενώ υπήρξε και πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τον αθλητισμό.

Ο εν λόγω φέρεται να πήρε οριστικά το χρίσμα από επιχειρηματία-πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ, ενώ και η Ν.Δ. άναψε το «πράσινο φως» με στόχο να υπάρχει αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου (έστω και σίγουρα ηττημένος) και να επιχειρηθεί έτσι το σπάσιμο του αρραγούς μετώπου που συγκροτούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή...