Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βιβλίο: “Συνήγορος της ζωής”, της Εύας Διαμαντάκη

Η ζωή και τα παιχνίδια της, οι άνθρωποι και οι επιλογές τους, οι αρχές και οι αξίες, τα όνειρα και η αδυσώπητη πραγματικότητα, οι εντάσεις και οι συγκρούσεις. Σε αυτό το μωσαϊκό «πατάει» το μυθιστόρημα της Εύας Διαμαντάκη «Συνήγορος της ζωής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Με φόντο τη σύγκρουση δύο αντρών, η Εύα Διαμαντάκη περιγράφει τη σύγκρουση δύο εκ διαμέτρου αντίθετων κόσμων. Από τη μία ο Στράτος, ο κεντρικός ήρωας του μυθιστορήματος, που κόντρα στην επιθυμία του πατέρα του φεύγει από το Ρέθυμνο και πηγαίνει στην Κομοτηνή να σπουδάσει νομικά. Μαζί του κουβαλάει μόνο τις αρχές και τις αξίες που του έχει κληροδοτήσει η οικογένειά του. Και με αυτές προσπαθεί να χτίσει το μέλλον του.

Στην Κομοτηνή θα συναντήσει τον Νίκο, ο οποίος ακολουθεί την αντίθετη πορεία: Κάνει το χατίρι του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του να σπουδάσει νομικά, μόνο και μόνο για να διατηρήσει την εύνοιά του που συνεπάγεται διατήρηση των προνομίων για μία προκλητικά άνετη ζωή, πατώντας επί πτωμάτων. Ο Νίκος θα εκμεταλλευτεί τη φιλία του Στράτου και θα υπονομεύσει κάθε άλλη σχέση του, για να τον έχει υποχείριό του. Μέχρις ότου μία γυναίκα βρεθεί ανάμεσά τους…

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Συνήγορος της ζωής

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Εύα Διαμαντάκη

ISBN: 9786185095550

ΣΕΛΙΔΕΣ: 398

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΤΙΜΗ: 17 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ