Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο γάμος του Νεκτάριου με την Αλεξάνδρα, που γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο, φέρνει μεγάλη χαρά στην οικογένεια των Ματθαίων και γίνεται η αφορμή για να συμφιλιωθούνε ο Ματθαίος με τον Παύλο Γιαννακάκη. 

Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Σήφης λέει ένα ακόμα ψέμα στη Στεφανία, υποστηρίζοντας ότι τώρα γνώρισε την Πάολα κι άρχισε να νιώθει κάτι γι΄ αυτή. Είναι χαρούμενος που το σχέδιό του πέτυχε, αλλά δεν ξέρει τι τον περιμένει στη συνέχεια. 
Ο Μανούσος συμφωνεί με τη Χρυσάνθη, να τη βοηθήσει να ξεσκεπάσει τον Διαμαντή, αλλά της ζητάει περισσότερα χρήματα προκειμένου να φύγει απ΄ τα Χανιά και να γλιτώσει απ΄ την οργή του Διαμαντή.
 Ο ένας απ΄ τους απαγωγείς της Αγάπης, συλλαμβάνεται, δίνοντας μεγάλες ελπίδες στην αστυνομία, ότι επιτέλους η υπόθεση θα διαλευκανθεί. 
Η Δήμητρα αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της και βγαίνει με τον Κυριάκο. Ο Πάτροκλος το μαθαίνει κι αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...