Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα επίθεση Παναγούλη σε Τόσκα: Ξεφτίλα και ντροπή (ηχητικό)

Με σκληρή γλώσσα επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στρατηγό Νίκο Τόσκα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Ο κ. Παναγούλης είπε πως ο κ. Τόσκας υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τη χούντακαι αυτή τη στιγμή είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Πως το ανέχονται αυτό ο κ. Μηταφίδης, οι αληθινοί αντιστασιακοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ρώτησε ο κ. Παναγούλης και πρόσθεσε πως το 1971 μπήκε στην Ευελπίδων ο κ. Τόσκας, τη στιγμή που αν δεν ήσουν χουντικός, όχι στην Ευελπίδων, ούτε νερουλάς σε ακριτικό νησί δεν έμπαινες.
Παράλληλα, ο κ. Παναγούλης κατηγόρησε κ. Τόσκα, ότι λέγοντας ψέματα πως ήταν αντιστασιακός, τη στιγμή που υπηρετούσε τυφλά τη χούντα, προσβάλλει τη μνήμη του Μήνη, του Μουστακλή και των άλλων αληθινών αντιστασιακών. Ο κ. Παναγούλης χαρακτήρισε ξεφτίλα και ντροπή τους ισχυρισμούς Τόσκα.
Ο Στάθης Παναγούλης ζητεί να του παραδωθούν οι φάκελοι των αδερφών του Γιώργου και Αλέξανδρου, της μητέρας του, αλλά και ο δικός του. Ο κ. Τόσκας αρνείται να παραδώσει τους φακέλους, καθώς τους χαρακτηρίζει απόρρητους. Ο κ. Παναγούλης κατηγόρησε τον κ. Τόσκα ότι δεν δίνει τους φάκελους γιατί καλύπτει φίλους του χουντικούς αξιωματικούς, που ενδεχομένως ευθύνονται για τον θάνατο του Γιώργου Παναγούλη.
Τέλος, ο κ. Παναγούλης ανέπτυξε διεξοδικά το χρονικό της εξαφάνισης του Γιώργου Παναγούλη, την εμπλοκή του Ισραήλ, τη σχέση του Αλέξανδρου Παναγούλη με τον Πολύκαρπο Γεωρκάτζη και το τραγικό τέλος του.
Ακούστε τη συνέντευξη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...