Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με περιοδείες προσπαθεί να αναστρέψει το κλίμα ο Τσίπρας

Ολόκληρη την Ελλάδα θα οργώσει το  επόμενο χρονικό διάστημα ο πρωθυπουργός προκειμένου να μεταπείσει τους δυσαρεστημένους  ψηφοφόρους ότι πλέον η χώρα βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν  κινήσεις που θα φέρουν ανακούφιση στα  ελληνικά νοικοκυριά και θέσεις εργασίας στους ανέργους.
Έτσι σήμερα το απόγευμα θα βρεθεί  Κοζάνη  προκειμένου με την ομιλία του να κλείσει τις εργασίες του 1ου συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του αναμένεται να επιτεθεί στην ΝΔ χαρακτηρίζοντας λέγοντας ότι αυτή είναι υπεύθυνη για  την    προσπάθεια  αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης  με ζητήματα ελάσσονος σημασίας, προκειμένου να αποσιωπηθεί το γεγονός πως η μεγάλη μάχη της κυβέρνησης έχει πλέον σαφώς οριοθετήσει ένα νέο διάδρομο που οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια.
 Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην  σημασία των 13 αναπτυξιακών συνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν ανά την Ελλάδα  τα οποία  « θα αποτελέσουν ευκαιρία για διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς, ώστε να οικοδομηθεί ένα καινούργιο παραγωγικό, αναπτυξιακό μοντέλο».
Εν τω μεταξύ χθες το  απόγευμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο γραφείο του πρωθυπουργού στη  Βουλή συνεδρίασε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες συζητήθηκαν  τα θέματα της επικαιρότητας και   έγινε ο σχεδιασμός για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που δεν αποκλείεται να συγκληθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Η συνεδρίαση της ΚΕ  θα είναι η τελευταία πριν από το καλοκαίρι και αναμένεται να λειτουργήσει και ως ευκαιρία για τον Αλέξη Τσίπρα να αναδείξει τα θετικά στοιχεία της συμφωνίας στο κόμμα. Ο πρωθυπουργός αναμένεται ακόμα να ζητήσει  από  τους συντρόφους του να ξεχυθούν στην επαρχία προκειμένου   να αντιστρέψουν το κλίμα  δυσαρέσκειας που υπάρχει στους πολίτες.

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ – Spoiler: Τι φέρνει νέα πνοή στην παρέα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1. Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα...