Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βεντέτα Λοβέρδου – βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Σε «βεντέτα» εξελίσσεται η διαμάχη μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεσπάσει με τις αιχμηρές αναφορές του στην Εξεταστική Επιτροπή που κατέθεσε σχετικά με τις ενέργειές του ως υπουργός Υγείας για το Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Ανδρέας Λοβέδρος σήμερα απέστειλε επιστολή στην Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με το εξώδικο επιχειρήσεων συμφερόντων Βγενόπουλου που κατά την εξέταση του, του προσκόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρίλαος Τζαμακλης και ουσιαστικά προέκυπτε ότι ο Βγενόπουλος γνώριζε από το καλοκαίρι του 2011 την τροπολογία που ο κ. Λοβέδρος κατέθεσε και ψηφίσθηκε από την Βουλή τον Μάρτιο του 2012.

Κάτι που ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού ότι ουδέποτε πρίν τον Μάρτιο του 2012 δεν είχε μελετήσει ή είχε ωε σχέδιο την πώληση του νοσοκομείου. Και μάλιστα την λύση αυτή δεν την είχε συζητήσει νωρίτερα με κανένα από τους εμπλεκόμενους ούτε ήταν κάποιο αρχικό του σχέδιο.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, μετά από έρευνα που έκανε με τους συνεργάτες του, διαπίστωσε πως αυτό που αναφερόταν στο εξώδικο Βγενόπουλου ήταν ένα προσχέδιο μιας τροπολογίας που του ζητούσε ο ίδιος ο Ανδρέας Μαρτίνης και την οποία αυτός ως υπουργός Υγείας την έφερε με διαφάνεια στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ζητώντας από τα κόμματα της Βουλής εκείνης της εποχής να τη νμελετήσουν και να του εκφράσουν την γνώμη τους

Η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου έστω και με καθυστέρηση, στο τέλος της συνεδρίασης, (κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις του βουλευτή αλλά και του μέλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Επιτροπή Θεόδωρου Παπαθεοδώρου) διαβάστηκε. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – μέλη της Επιτροπής απάντησαν στον Ανδρέα Λοβέρδο με μια δική τους επιστολή – δήλωση του καταλογίζουν ψευδομαρτυρία!

newsit.gr
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Η Κατερίνη ανακαλύπτει ότι ο Κωστής την απατάει με τη Στάσα!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά της Στάσας...