Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πρωτοφανής κομπίνα: Ζητούσε χρήματα για να μην αφαιρέσει πινακίδες αυτοκινήτων!

Ο δράστης εμφανιζόταν ως δημοτικός αστυνομικός και αξίωνε 300 ευρώ ως πρόστιμο για κάθε παράβαση

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι άνδρες της Ασφάλειας στα Χανιά, για να εντοπίσουν τον εμπνευστή μιας πρωτοφανούς κομπίνας που εμφανίζεται ως δημοτικός αστυνομικός και ζητάει χρήματα από οδηγούς για να μην αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από τα αυτοκίνητά τους!

Αυτό έκανε πριν από λίγες ημέρες σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε σταθμεύσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό της σε χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και, όταν επέστρεψε, είδε έναν άνδρα με καφέ στολή που επιχειρούσε να βγάλει τις πινακίδες. Όταν τον ρώτησε, εκείνος απάντησε ότι είναι δημοτικός αστυνομικός και της ζήτησε 300 ευρώ ως πρόστιμο για να μην της πάρει τις πινακίδες.

Η ηλικιωμένη έδωσε τα χρήματα για να αποφύγει τα τρεχάματα, χωρίς να το πετύχει αφού ο άγνωστος έφυγε παίρνοντας μαζί του το δίπλωμά της και την αδεία κυκλοφορίας του οχήματος! Οι αστυνομικοί στους οποίους κατήγγειλε τι συνέβη, της είπαν ότι ο «μαϊμού» δημοτικός αστυνομικός έχει εξαπατήσει και άλλους ανυποψίαστους οδηγούς.

 protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Ο Παύλος μεθυσμένος συναντάει την Ηλέκτρα έξω από την καλύβα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Ηλέκτρα με τις κόρες της βρίσκονται στην καλύβα του δάσους, κάνοντας, έτσι, πράξη...