Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/7/2017


Κριός

Γενικά
Αυτές τις μέρες επιβάλλεται μεγάλη προσοχή σε λόγια και κινήσεις, διότι θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη ολόκληρου του επόμενου διαστήματος. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, συγκεντρώσου σε ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Αρκετά πράγματα οδεύουν προς βελτίωση για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα σού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Αν βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό σε ανεύρεση εργασίας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

Ταύρος

Γενικά
Χρειάζεται προσοχή σε θέματα που αφορούν οικογένεια και παιδιά. Μην είσαι τόσο αυστηρός και δες τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η τάξη και ο καλός προγραμματισμός σε συνδυασμό με μία μικρή χειραγώγηση του άγχους θα βοηθήσουν επαρκώς το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου που θα ήταν καλύτερο να μην τα έλεγες. Μπορείς να περάσεις όμορφα χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις από το παρελθόν μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Στον οικονομικό τομέα, θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος

Γενικά

Προτάσεις και ιδέες των ημερών δεν υπόσχονται καμία σταθερότητα ως προς το θετικό του αποτελέσματος. Δείχνουν όμως ιδιαίτερα δελεαστικές, οπότε συγκρατήσου και εξέτασε, αναλύοντας διεξοδικά πριν προβείς σε αποφάσεις που μάλλον θα μετανιώσεις αργότερα. Ο δυναμισμός του ζωδίου σου βρίσκεται στα ύψη – φρόντισε να είσαι συγκρατημένος ώστε να μην εκπέμπεις λανθασμένα μηνύματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο έντονο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Παρεξηγήσεις στον στενό σου κύκλο διαφαίνονται στον ορίζοντα, αγαπητέ Καρκίνε, γι’ αυτό συγκράτησε την ένταση και τα λόγια σου σε κάθε περίπτωση. Θα προκύψουν κάποιες αλλαγές τώρα και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές για σένα θα εξαρτηθεί καθαρά από τη στάση που θα κρατήσεις. Φρόντισε λοιπόν η συμπεριφορά σου να αντανακλά τη θετική σου ενέργεια και έτσι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα και εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις όμως μια αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις καινούργια ανοίγματα και άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, σε ευνοεί ώστε να αλλάξεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Να είσαι σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, παράμεινε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Δύσκολο διάστημα το ερχόμενο για το ζώδιό σου, με θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια ζητώντας επιτακτικά λύση. Αξιολόγησε τις συνθήκες και βάλε προτεραιότητες που θα επιτρέψουν να ανταποκριθείς καλύτερα. Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα θα φέρουν εντάσεις και ανατροπές, γι’ αυτό σκόπιμο θα ήταν να είσαι προσεκτικός και φειδωλός στα λόγια σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και πρόσεχε αν οδηγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Ζυγός

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα θα σου δώσουν πληροφορίες, αγαπητέ Ζυγέ, με τη βοήθεια των οποίων θα βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις με τρόπο που θα σε συμφέρει απολύτως. Φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή στα λόγια που θα ακούσεις – θα χρειαστούν επεξεργασία για να σε οδηγήσουν στον σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μην κρίνεις μερικά άτομα με βάση τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, ώστε να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να βιάζεσαι και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

Σκορπιός

Γενικά
Το σπίτι σου έχει δυστυχώς μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων τον τελευταίο καιρό, και εσύ, αγαπητέ Σκορπιέ, με την απουσία σου λόγω υποχρεώσεων, αδυνατείς να βάλεις τα απαραίτητα όρια. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάποιες στιγμές νιώθεις σαν φιλοξενούμενος, επιστρέφοντας για λίγη ξεκούραση. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, θέσε τα όριά σου με ηρεμία και ευγένεια, διαφορετικά σύντομα θα βρεθείς σε αδιέξοδο που θα σε αναγκάσει να φερθείς με ανατρεπτικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Αλλαγές που έγιναν πρόσφατα σε δυσκολεύουν λόγω μιας μικρής άρνησης απέναντι στη μετάβαση σε αυτή την καινούργια περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές και αμετάβατες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα δραστηριοποιήσου, θέσε τους στόχους σου και συγκεντρώσου στην επίτευξή τους. Ο καιρός κυλά γρήγορα και δεν σου αφήνει περιθώριο να κοιτάζεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να αφοσιωθείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και να αφήσεις κατά μέρος τις άλλες υποχρεώσεις, ειδάλλως θα ακούσεις παράπονα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό.

Αιγόκερως

Γενικά
Η απαισιοδοξία σου σε έχει καταβάλει, αγαπητέ Αιγόκερε, σε βαθμό που έχει ακινητοποιήσει κάθε δυνατότητα δράσης. Ήρθε η ώρα να σταθείς στα πόδια σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Πάψε επιτέλους να θρηνείς την άδική σου μοίρα και φρόντισε να φτιάξεις αυτή που σου ταιριάζει, με τις πράξεις και την αποφασιστικότητα η οποία χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη σχέση σου πριν ακόμη συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Στασιμότητα αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από τον αισθηματικό σου τομέα συνολικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η επικοινωνία του ζωδίου σου θα βελτιωθεί πολύ. Το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για σένα, σε βοήθησε όμως να δεις ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι και ποιοι είναι μόνο για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Μην ξεχάσεις αυτά τα συμπεράσματα την επόμενη φορά που θα είσαι σε πλεονεκτική θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά στα αισθηματικά σου, αν δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις από εκείνο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Φιλικά πρόσωπα θα σου προτείνουν κάτι, αγαπητέ Ιχθύ, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, αν και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά χωρίς παρορμητισμό ο οποίος δεν βοηθάει στη σωστή λήψη αποφάσεων. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη παντού, παρά μόνον εκεί όπου έχεις αποδείξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Μην προκαλείς το ταίρι σου για να μην έχεις προστριβές. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος. Έρχεται μια καινούργια γνωριμία που θα ταράξει τα ήσυχα νερά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Φρόντισε να προσέχεις τα λόγια σου, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ