Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/7/2017

Κριός

Γενικά
Χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σε βασανίζει, η συμπεριφορά σου, αγαπητέ Κριέ, το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή σου, καθώς και των γύρω σου. Προσπάθησε να έχεις αντικειμενικότητα – μπορεί να μην έχεις τη μεγαλύτερη εύνοια της τύχης, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα. Φέρσου ανάλογα λοιπόν και μην προκαλείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα παράπονα που έχει και για τα προβλήματα στη σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τη διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος

Γενικά
Το κοινωνικό σου περιβάλλον σε αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Ταύρε, σε στηρίζει ψυχολογικά και σε ενθαρρύνει σε νέα βήματα. Φρόντισε να αναπτύξεις περισσότερο το δημιουργικό σου κομμάτι και η κοινωνική αποδοχή θα μετατραπεί σε χαρά και ψυχαγωγία για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις και κάποιες πολύ πρωτότυπες αποφάσεις που θα έχουν επιτυχία.

Δίδυμος

Γενικά
Σαν Δίδυμος διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, που σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους, στις δικές σου ανάγκες. Αρκεί να έχεις θετικότητα και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου σχετικά με γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει αισθηματικά για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές. Οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Καρκίνος

Γενικά
Μία πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου, την οποία θα δεχτείς εκεί που δεν το περιμένεις – γεγονός που θα σε αναγκάσει να απευθυνθείς για πληροφορίες σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι και τόσο. Επεξεργάσου αρκετά τα στοιχεία και πρόσεξε πολύ καλά πώς θα απαντήσεις, ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Η στασιμότητα που βιώνεις το τελευταίο διάστημα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σε ωθήσει να δεχτείς κάτι που δεν εγκρίνεις πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι αισθηματικά. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην αναβάλεις άλλο κάποιες ριζικές αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

Λέων


Γενικά
Η καλλιτεχνική ευαισθησία του ζωδίου σου ξεδιπλώνεται τώρα με δημιουργικό τρόπο και το αποτέλεσμα ξαφνιάζει ευχάριστα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μην διστάσεις να επωφεληθείς δημιουργώντας κάτι που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις ό,τι προκύψει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Γενικά
Βαριέσαι εύκολα ό,τι κι αν κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς – κάτι που απογοητεύει τους γύρω σου. Είναι πια καιρός να πράξεις με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, πάνω σε ένα πλάνο που θα δημιουργήσεις εσύ και όχι οι άλλοι. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένο μπορούν να σε κάνουν οι πραγματικά δικές σου επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, από το τίποτα. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, για να αποφύγεις τις λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, φρόντισε πρώτα να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

Ζυγός

Γενικά
Πολλές καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου σε εξουθενώνουν και χάνεις το κουράγιο και την ενεργητικότητά σου. Η κακή σου διάθεση μπορεί τώρα να βελτιωθεί προσθέτοντας στο ημερήσιο πρόγραμμά σου κάποιο σπορ ή μια ευχάριστη απασχόληση. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει προηγουμένως σωστό προγραμματισμό. Στον οικονομικό τομέα φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Γενικά
Είναι η κατάλληλη στιγμή, αγαπητέ Σκορπιέ, να ασχοληθείς σοβαρά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Πάψε να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου για το πόσο καλά είσαι και εστίασε στον εαυτό σου και στο πώς πραγματικά νιώθεις, βάζοντας ένα πλάνο για να βελτιώσεις την προσωπική σου ισορροπία. Περιόρισε την τάση σου να καταστρέφεις ο ίδιος τον εαυτό σου όταν δεν πάνε όλα όπως τα θες και απάντησε σε σοβαρά ερωτήματα που αποφεύγεις χρόνια τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ειδικά προς το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση ως προς τα έσοδα. Επίσης, θα δεχτείς συμφέρουσες προτάσεις.

Τοξότης

Γενικά
Το μεγάλο σου ταλέντο να γίνεσαι πάντα το επίκεντρο των καταστάσεων κερδίζοντας διαρκώς την απόλυτη προσοχή των άλλων, θα πρέπει να περιοριστεί, αγαπητέ Τοξότη. Διαφορετικά θα αισθανθείς πως κάποιοι αρχίζουν να αναθεωρούν την άποψή τους, καθώς και τη στάση τους προς το άτομό σου. Άλλωστε αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη δεν είναι να ασχολούνται απλώς μαζί σου. Την αποδοχή που σου λείπει θα την κατακτήσεις με σοβαρές πράξεις, στον χρόνο που της αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, κάποια γεγονότα ίσως να είναι ανατρεπτικά σε σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Θα χαρείς με τις εξελίξεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Κράτα χαμηλούς τόνους, ώστε να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Αιγόκερως

Γενικά
Καλό θα είναι να αρχίσεις τώρα να ασχολείσαι με τον εαυτό σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Γράψου σε ένα γυμναστήριο, επισκέψου έναν διαιτολόγο ή ένα ινστιτούτο αισθητικής. Το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους γύρω σου και θα απογειώσει τη διάθεσή σου. Ασχολήσου με τα μαλλιά σου, τακτοποίησε την ντουλάπα σου και θα διαπιστώσεις ότι η βελτίωση του εαυτού σου ήταν πολύ ευκολότερος στόχος από όσο φοβόσουν και δεν τολμούσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα αυξάνονται. Δείξε αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Τεράστιος όγκος από υποχρεώσεις σε βαραίνει τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Υδροχόε, γεγονός που σε γεμίζει άγχος, βλάπτοντας μακροπρόθεσμα τη διάθεσή σου. Δυστυχώς τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε πάρε μια βαθιά ανάσα και οργανώσου, ήρεμα αυτή τη φορά και με σκοπό να αντέξεις παραμένοντας υγιής. Η οικογένειά σου ευτυχώς σε στηρίζει όσο μπορεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μια καινούργια γνωριμία θα σε συγκλονίσει αν είσαι αδέσμευτος. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Η απόλυτη αφοσίωσή σου, αγαπητέ Ιχθύ, στην πορεία των προσωπικών σου στόχων οδηγεί σε επιτυχία και σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Θα στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και θα καταφέρεις να εκμεταλλευθείς μία μεγάλη ευκαιρία με αποτελεσματικό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις αισθητά τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, θα σε απασχολήσει έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στη δουλειά για να τελειώσεις επαγγελματικά θέματα που θέλεις εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, γιατί θα γίνουν λανθασμένες κινήσεις που δεν θα σε συμφέρουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ