Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/7/2017
Κριός

Γενικά
Τα άστρα δρομολογούν τις υποθέσεις του ζωδίου σου που παρουσιάζουν μεγάλη στασιμότητα εδώ και καιρό. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσεις στα επίπεδα που επιθυμείς και να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και καταπιέζουν την καθημερινότητά σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει θα σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου πάει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Ταύρος

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να αποφύγεις τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν. Δεν χρειάζεται να πιέσεις κανέναν να αναλάβει ευθύνες που δεν επιθυμεί, καθώς αυτό δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή και άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που πιθανόν να σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, ώστε να μην στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

Δίδυμος

Γενικά
Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Δίδυμε, κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος να χρειάζεται τη στήριξή σου και να μην το γνωρίζεις. Το τελευταίο διάστημα οι απαιτήσεις σε έχουν απομακρύνει από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να σε πλησιάσουν. Προσπάθησε να επανέλθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα αισθανθείς ότι το ταίρι σου σε καταπιέζει και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μίλα μαζί του και δώσ΄ του να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

Καρκίνος

Γενικά
Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν δρομολογούνται τώρα με επιτυχία, αγαπητέ Καρκίνε, και οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα είναι ιδιαίτερα θετικές για σένα. Η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη και θα δικαιώσει κάθε σου προσπάθεια. Μην χαλαρώσεις τη στάση σου και μην δεχτείς κανέναν συμβιβασμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου. Μην αδιαφορείς, γιατί αυτό κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξέρεις ότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο.

Λέων

Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό περιλαμβάνει εντάσεις, διαπληκτισμούς, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, που δυσκολεύουν κάθε ρεαλιστική αντίληψη. Κράτα χαμηλότερους τόνους και απόφυγε τις πολλές συναναστροφές προς το παρόν. Αργότερα θα μπορέσεις να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μερικές φορές θεωρείς ότι αδικείσαι από τον σύντροφό σου. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς πικρίες μέσα σου. Μίλα μαζί του και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

Παρθένος
Γενικά
Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό θα γίνει αφορμή, αγαπητέ Παρθένε, για μια ευχάριστη συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ο δρόμος της ευτυχίας ποτέ δεν φαίνεται από την αρχή – χαλάρωσε, λοιπόν και φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μια νέα φιλία ξεκινά στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυθείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα χρειαστούν πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε περιττές αγορές.

Ζυγός

Γενικά
Οι εξηγήσεις που περίμενες, αγαπητέ Ζυγέ, θα έρθουν σε σένα με εντελώς τυχαίο τρόπο. Δεν μπορείς παρά να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να πάψεις να κάνεις απανωτές κινήσεις που πέφτουν στο κενό. Η ευτυχία θα έρθει χωρίς καμία προσπάθεια όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, την οποία δεν γνωρίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου είναι στο απόγειό της και εντυπωσιάζεις. Ανάμεσα σε ένα πλήθος προτάσεων, θα δεχτείς και μία πρόταση για συνεργασία από κάποιο πρόσωπο που μόλις γνώρισες. Μην βιαστείς να πεις κάτι που θα σε δεσμεύσει. Αν δεν θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη και ακολούθησε το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση και έχει και υπομονή, αλλά πρέπει και εσύ να δώσεις πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Τοξότης

Γενικά
Η εκπληκτική ταχύτητα των εξελίξεων σε εμποδίζει να τις ακολουθήσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες προκειμένου να εναρμονιστείς. Φρόντισε να είσαι σε επιφυλακή, καθώς παραμονεύουν μεγάλες ευκαιρίες για το ζώδιό σου, οι οποίες θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου, προγραμματίζοντας ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, αλλά θα δημιουργήσει και ένα αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

Αιγόκερως

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις σοβαρότητα και να μην πιέσεις κανέναν προκειμένου να πάνε τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Πολλές φορές μια επιθυμία μας που δεν εκπληρώνεται αποδεικνύεται ότι είναι για το καλό μας. Χαλάρωσε και άσε από εδώ και στο εξής να δρομολογηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα με τον σύντροφό σου και πες του τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει. Δεν μπορείς να συνεχίσεις μια σχέση στην οποία παραμένουν προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Κάποιοι σού ρίχνουν ευθύνες και προσπαθούν να σε κατηγορήσουν για δικά τους λάθη. Φυσικά δεν θα τα καταφέρουν – αντιθέτως, ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο θα ασχοληθεί μαζί σου περισσότερο και έτσι θα δικαιωθείς. Άσε τον χρόνο να κυλήσει ήσυχα και δεν θα χάσεις. Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με τη συζήτηση και με χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να τα λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Η καλή δουλειά που έκανες, αγαπητέ Ιχθύ, σε όλα τα επίπεδα φέρνει τώρα ωραία αποτελέσματα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι η πρώτη φορά που οι πράξεις σου ήταν αποκλειστικά δικές σου αποφάσεις και οι ευθύνες που πήρες σε δικαιώνουν. Απόλαυσε περισσότερο, λοιπόν, αυτή τη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στον σύντροφό σου. Θα πρέπει να αναλάβεις κι εσύ δράση σε πάρα πολλά ζητήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις να καλύψεις εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ