Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2017

Κριός

Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και θα πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται η μία μετά την άλλη για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος

Γενικά
Για να μπορέσεις, αγαπητέ Ταύρε, να προχωρήσεις, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, οι οποίες μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προβλέπονται κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν στον επαγγελματικό σου τομέα. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

Δίδυμος
Γενικά
Καλείσαι, αγαπητέ Δίδυμε, να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, έχοντας κατά νου ότι μπορεί να χρειαστούν σοβαρά «αντίμετρα», προκειμένου να αντιμετωπίσεις πρόσωπα ή καταστάσεις που λειτουργούν σε βάρος σου. Ίσως μάλιστα να αναβιώσουν έχθρες και ανταγωνισμοί του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Σκέψεις που έχεις για μια αλλαγή, καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.


Καρκίνος


Γενικά
Θα δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση, αγαπητέ Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και να έχεις ένα κίνητρο να δουλέψεις πιο δραστικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, θα χρειαστεί να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές οι οποίες θα σου φέρουν κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Λέων


Γενικά
Αν καθοδηγήσεις την σκέψη σου θετικά και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, πολλά πράγματα που είχες εδώ και καιρό μπροστά σου θα σου φανούν «φρέσκα» και πολύ δημιουργικά. Θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες στο ζώδιό σου, οι οποίες θα εμφανιστούν αιφνίδια και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Θα κάνεις πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να τον απαλλάξεις από τυχόν ανασφάλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις όλα να είναι τέλεια. Θα πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε πολύ τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος


Γενικά
Το πλαίσιο των φιλικών σχέσεων, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, εξακολουθεί να είναι δύσκολο και πρακτικά σε συμφέρει να κινηθείς αυτόνομα, αφού η συμμετοχή των άλλων μόνο προβλήματα θα σου φέρει. Όταν το παρελθόν αντεπιτίθεται, σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερη λογική, εφ’ όσον καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις και συμπεριφορές που ενεργοποιούν τις αδυναμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και εξομαλύνονται και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια για το ζώδιό σου και σε παροτρύνει να οργανώσεις άνετα και απελευθερωμένα τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχεις χαράξει για το άμεσο και το απώτερο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα αναζητήσεις λύσεις σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να δεχτείς τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός


Γενικά
Η διπλωματία, η ευγλωττία και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, είναι τα σημερινά όπλα του ζωδίου σου. Χρησιμοποίησε σωστά τα προσόντα σου και μην ασχολείσαι με καταστάσεις που σε κάνουν να βαριέσαι, αλλά με εκείνες που εξάπτουν τη φαντασία και τα ταλέντα σου. Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σου – απόλαυσε ιδανικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Τοξότης

Γενικά

H διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Ο δυναμισμός του ζωδίου σου θα είναι στα ύψη και δεν θα σου πάρει και πολύ για να τελειώσεις με πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα τα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς, έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, περιόρισε τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Προσπάθησε, αγαπητέ Αιγόκερε, να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Δέξου ηθική ή πρακτική βοήθεια, αλλά και ιδέες. H εμπειρία και οι συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες που υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά
Οι φιλοδοξίες που θα έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα τακτοποιήσεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που ήταν στάσιμα θα αρχίσουν να προχωρούν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθύς


Γενικά
Φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά ως προς τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για το ζώδιό σου – φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟ δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στα επαγγελματικά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 116 Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα...