Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/7/2017
Κριός

Γενικά
Σήμερα φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει ψυχικά αρκετά. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής. Ξεκινάει μια περίοδος δημιουργίας για το ζώδιό σου. Καταστάσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ασχολήσου απόψε με ευχάριστες δραστηριότητες και τα καλύτερα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους αισθηματικά, για να έρθουν καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να βάλεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία, αλλά θα πρέπει άμεσα να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.


Ταύρος

Γενικά
Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και η επιτυχία στο μέλλον είναι εξασφαλισμένη. Το ιδανικό για απόψε το βράδυ θα είναι να διασκεδάσεις με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, ώστε να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά σήμερα με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Αν δεν έχεις βρει ταίρι, η περίοδος είναι άκρως ερωτική και ρομαντική για να έχεις τις κατακτήσεις που θα φέρουν τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά θέματα και από αύριο θα έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά
Καλά θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις στη σχέση σου που σε έχουν στενοχωρήσει. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά, φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα ξεκινάει μια περίοδος για το ζώδιό σου κατά την οποία απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, ενώ οι λύσεις που αναζητάς θα σου έρχονται ουρανοκατέβατες. Θα σε πιάσει μια μεγάλη λαχτάρα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς οργανώνοντας ένα ταξίδι ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει για να βρεις το καλύτερο ταίρι για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα επαγγελματικά θέματα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις.

Λέων

Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα του παρελθόντος που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Πολύ καλές και απρόσμενες εξελίξεις προβλέπονται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που αφορούν τη σχέση σου ότι αρχίζουν να υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή να ξεκουραστείς, γιατί φορτίστηκες αρκετά αυτή την εβδομάδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Παρθένος

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επηρεαστείς από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου, καθώς κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν σήμερα τη διάθεσή σου. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Φρόντισε να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος. Με τις καλές επιρροές των πλανητών, έρχεται μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι όμως σήμερα που είναι Κυριακή, να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν. Οι κινήσεις που κάνεις στον οικονομικό τομέα θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά

Από σήμερα θα αρχίσεις να ηρεμείς. Πολλά πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα πάρεις μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά σχέδια του παρελθόντος και εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Αυτή την περίοδο ξεκαθάρισε ό,τι δεν μπορούσες προηγουμένως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση σήμερα αλλά θα θέλεις να δείξεις και τα πραγματικά αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε καλή περίοδο αισθηματικά, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Σκορπιός

Γενικά
Οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες, αγαπητέ Σκορπιέ, με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτα κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Το ευχάριστο της περιόδου είναι ότι θα δεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνετε συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Έχεις πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Τοξότη, και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Οργανώσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να εμποδίσουν την πορεία που έχεις χαράξει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα εντέχνως και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Έρχεται μια καινούργια γνωριμία που θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές που μπορεί να καθυστέρησαν την πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και εκφράσεις τον τόσο πλούσιο ερωτισμό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία ως προς πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά, θα έχεις αύξηση των εσόδων σου, αλλά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Σαν Υδροχόος, είσαι ένα ευφάνταστο άτομο γεμάτο ιδέες και όνειρα. Καταπιάνεσαι συνεχώς με καινούργιες ασχολίες. Αυτό βέβαια είναι πολλές φορές κακό, γιατί συνήθως δεν τελειώνεις αυτό που ξεκίνησες, με αποτέλεσμα να μαζεύονται πολλά ημιτελή πράγματα και τελικά να φτάνεις σε ένα σημείο όπου αισθάνεσαι να πνίγεσαι και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις, για να περάσετε όμορφα όπως θέλετε και οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση όλης της εβδομάδας. Οικονομικά, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα προκύψουν κι εσύ θα έχεις πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο τον παρορμητισμό σου και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης που είναι στον Καρκίνο σε ευνοεί αισθηματικά για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ