Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/7/2017
Κριός

Γενικά
Θα δεις πολλά από τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις ιδέες σου να φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους. Οι αξίες σου θα τεθούν υπό δοκιμή. Θα υπάρξει μια στείρα περίοδος για το ζώδιό σου, κατά την οποία θα σου λείψει κάθε είδους έμπνευση. Παρ’ όλα αυτά, θα περάσει γρήγορα και θα ακολουθήσει μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος. Η επικοινωνία θα σε κρατήσει όρθιο σε στιγμές ανάγκης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του και με χαμηλούς τόνους να του πεις για όλα αυτά που ίσως δεν σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετός φόρτος εργασίας αλλά και αρκετή ένταση προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Γενικά
Θέλεις να συνεχίσεις το έργο που είχες ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια. Θα περάσεις μια περίοδο με πολλές δοκιμασίες και πειρασμούς που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και ανανεώσου για να περάσει πιο γρήγορα. Φάσεις έντονης εργασιακής πίεσης και χαλάρωσης θα εναλλάσσονται συνεχώς, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν.

Δίδυμος


Γενικά
Όλα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις θα εξανεμιστούν, αγαπητέ Δίδυμε. Θα μπεις σε μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη φάση της ζωής σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις κάποια ασφάλεια για τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Μια επιβράδυνση σε γενικές γραμμές στη ζωή σου θα σε απασχολήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Γραφειοκρατικά θέματα ή συμβόλαια ευνοούνται σήμερα.

Καρκίνος


Γενικά
Αυτή θα είναι μια περίοδος για το ζώδιό σου με τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης για το μέλλον. Οι καταστάσεις αυτές θα απαιτήσουν μεγάλη ενέργεια από την πλευρά σου, αλλά θα ανταπεξέλθεις με ευκολία. Βεβαιώσου ότι ο αυθορμητισμός σου δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Μια πολύ απαιτητική περίοδος σε περιμένει – συγκεντρώσου και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα προκαλέσει συζητήσεις και θα ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων


Γενικά
Πολλή δράση, νέες ιδέες και προσπάθειες προβλέπονται για το ζώδιό σου. Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου σε κοινωνικό επίπεδο. Η εμπιστοσύνη στο άτομό σου θα ενισχυθεί. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να εξαλείψεις εμπόδια που θα προκύψουν καθ’ οδόν, με πολλή διακριτικότητα και διπλωματία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

Παρθένος


Γενικά
Τώρα θα ενισχύσεις, αγαπητέ Παρθένε, τη λίμπιντο και την αυτοπεποίθησή σου και με τη δύναμή σου θα απομακρύνεις τις δυσκολίες που σου δημιουργούν απαισιοδοξία και κατάθλιψη. Θα ανακτήσεις τον ενθουσιασμό και την όρεξή σου για ζωή και θα κάνεις το παν για να ζήσεις πιο χαρούμενα. Τώρα γνωρίζεις τι σε κρατάει πίσω και δεν νιώθεις ακόμη ευτυχισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να εκφράσεις τα αισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου γιατί πολύ σύντομα θα έρθει η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις αντιθέσεις με τους συνεργάτες σου. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός


Γενικά
Μέσω συγκρούσεων και αναταραχών, θα αναγκαστείς, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνεις επαναξιολόγηση των επιλογών σου που αφορούν το μέλλον σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις ή να αναγκαστείς εκ των περιστάσεων να αποδεχτείς τη δύναμη και την επιρροή κάποιου προσώπου στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου, ώστε να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις. Επίσης, μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα. Οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις οικονομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

Σκορπιός


Γενικά
Αρκετά διλήμματα προβλέπονται για το ζώδιό σου και κάποιες εντάσεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν εάν αφήσεις τον εγωισμό και τους παράλογους φόβους σου να σε εξουσιάσουν. Η επιθυμία σου να κυριαρχήσεις και να κατακτήσεις μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο. Προσπάθησε να θέσεις τα αρνητικά και τα επιθετικά σου συναισθήματα υπό έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις και νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα αλλά και η υπομονή σου, σήμερα θα σε βοηθήσουν να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

Τοξότης


Γενικά
Η χαρούμενη και κοινωνική φύση του ζωδίου σου έρχεται στο προσκήνιο και σαγηνεύεις τα πλήθη χάρη στην κοινωνική σου δικτύωση. Μια ομαδική εργασία θα ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή σου. Θα γίνεις πιο μεθοδικός και οργανωτικός στην καθημερινότητά σου. Θα βάλεις πρόγραμμα και σύστημα στη ζωή σου και θα ασχοληθείς με καλύτερες διατροφικές επιλογές – ίσως ακόμα ξεκινήσεις δίαιτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις στον σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

Αιγόκερως


Γενικά
Aν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, θα μπορέσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν θέλεις κάτι πραγματικά στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσεις να το βρεις, αρκεί να παραμερίσεις αλλά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να περάσεις αυτή την περίοδο χωρίς προβλήματα.

Υδροχόος


Γενικά
Kάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, και αυτό θα αφορά κυρίως συμπεριφορές δικών σου ατόμων που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφεθείς στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις πάρει φόρα και τα έχεις σαρώσει όλα. Καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Ιχθύς


Γενικά
H σημερινή μέρα θα είναι λίγο κουραστική για το ζώδιό σου, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα που σε απασχολούν – κάτι που θα σε εκνευρίσει. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως ανοίγματα. Φρόντισε να λύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν μέχρι τώρα, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην συνεχίσεις να κινείσαι στο ίδιο τέμπο. Άλλαξε λίγο την καθημερινότητά σου και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα σε σχέση με τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...