Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/7/2017

Κριός

Γενικά

Σήμερα ενδεχομένως κάποιες από τις συζητήσεις σου, αγαπητέ Κριέ, να λάβουν χώρα σε μια αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Κυρίως γιατί όλα αυτά θα σχετίζονται πιθανόν με κάποια σημαντικά θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Οι υποχρεώσεις σου μπορεί να σε εξαντλούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Ταύρος

Γενικά

Υπάρχουν κάποια σαφή όρια σε ό,τι αφορά κάποια σημαντικά σου σχέδια, αγαπητέ Ταύρε. Μάλιστα η διάθεσή σου δεν θα είναι καθόλου καλή και θα δημιουργηθούν πολλές προστριβές εξ αιτίας αυτών των θεμάτων. Θα είσαι αρκετά απόλυτος και εριστικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που φυσικά δεν θα διευκολύνει ιδιαίτερα την επίλυση των όποιων διαφωνιών σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις για τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος


Γενικά

Σήμερα η επικοινωνία του ζωδίου σου δεν θα είναι αρκετά καλή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές λεκτικές αντιπαραθέσεις και διαμάχες. Η ένταση θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Πρόσεξε τι θα πεις και πώς θα το πεις. Δεν είναι καλή μέρα η σημερινή για να ανασυγκροτηθείς και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεις πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο στην άκρη όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

Καρκίνος


Γενικά

Δεν είναι μια καλή μέρα η σημερινή για το ζώδιό σου, προκειμένου να ανασυγκροτηθείς και να φέρεις εις πέρας τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Επειδή η επικοινωνία σου δεν θα είναι αρκετά καλή, θα δημιουργηθούν πολλές λεκτικές αντιπαραθέσεις και διαμάχες. Η ένταση θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να μην συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις, γιατί η σχέση σου θα φτάσει στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων


Γενικά

Σήμερα θα πρωταγωνιστείς σε κάθε συζήτηση, αγαπητέ Λέων, και μάλιστα μάλλον θα είσαι εσύ που θα επηρεάζεις την εξέλιξή τους, αλλά όχι με θετικό τρόπο. Θα έχεις αρκετά νεύρα και πιθανόν να γκρινιάζεις συνεχώς, γεγονός βέβαια που θα οδηγήσει σε έντονες διαμάχες και διαπληκτισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σού φωνάζει να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις επαγγελματικά, και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, γιατί θα πάρεις λανθασμένες αποφάσεις και στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος


Γενικά
Εσύ, αγαπητέ Παρθένε, θα είσαι αυτός που θα δημιουργεί σήμερα έντονες λεκτικές διαμάχες και διαπληκτισμούς, με τα νεύρα και τον απότομο τρόπο σου. Προσπάθησε να αξιολογήσεις ξανά τα αποτελέσματα κάποιων δικών σου επιλογών ή κάνε το ίδιο και για εκείνες των οικείων σου, χωρίς εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

Ζυγός


Γενικά

Φαίνεται πως θα είσαι αρκετά εκνευρισμένος και επιθετικός, αγαπητέ Ζυγέ, για να μπορέσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις – κάτι που θα αντανακλάται στις διαμάχες και στους διαπληκτισμούς που θα προκύψουν. Περιόρισε, όσο είναι δυνατόν τη συνεχή έκφραση δυσαρέσκειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς.

Σκορπιός


Γενικά

Φρόντισε να βρεις λίγο χρόνο, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα που θέλεις να διευθετήσεις και σε αφορούν. Συζήτησέ τα, ίσως αύριο. Αν είσαι ιδιαίτερα διπλωμάτης και συμβιβαστικός, αυτό μπορεί να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα ό,τι κάνεις, για να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.


Τοξότης


Γενικά
Νιώθεις ότι αλλάζεις σιγά σιγά, αγαπητέ Τοξότη, και αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που νιώθεις θα τη μετατρέψεις σε επιτυχία, μέσα όμως από τις δικές σου ατομικές προσπάθειες, καθώς θα αρχίσεις να συγκεντρώνεσαι και να οργανώνεσαι περισσότερο. Θα συγκεντρώσεις σιγά σιγά τις φιλοδοξίες σου και θα επιτύχεις αυτά που ήθελες εδώ και πολύ καιρό

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Γενικά μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και κάποια στιγμή θα αγχωθείς και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως


Γενικά

Σε γενικές γραμμές ειρήνη και γαλήνη θα επικρατεί, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Η κατάστασή σου βελτιώνεται και θα είσαι σε θέση να απολαύσεις τις ανέσεις που έχεις κερδίσει τα προηγούμενα χρόνια. Οι διασκεδάσεις θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις όμως για την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να δεις πιο θετικά κάποιες καταστάσεις των οποίων μέχρι τώρα έβλεπες μόνο τις αρνητικές πλευρές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να οργανωθείς.

Υδροχόος


Γενικά

Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Τα περισσότερα από τα θέματα που θα σε απασχολήσουν, θα έχουν ευτυχισμένο τέλος. Ξέχνα το παρελθόν και συγκεντρώσου στο παρόν. Η επιτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου σε όλους τους τομείς και θα απολαύσεις την κάθε στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να προσέξεις τις επαγγελματικές σου κινήσεις, γιατί από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ιχθύς


Γενικά

Ο ρυθμός σου φέτος θα είναι πολύ γρήγορος σε όλες τις ενέργειές σου. Τα πράγματα θα αρχίσουν να εδραιώνονται σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μια αίσθηση απειλής της ασφάλειάς σου θα σε απασχολήσει, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα σε επηρεάσει. Είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποιου είδους πνευματική αναζήτηση που θα σου χαρίσει ηρεμία και γαλήνη.

Αισθηματικές ΠροβλέψειςΘα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι πιο συζητήσιμος, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...