«Πολύ λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά, φαίνεται να μην ενδιαφέρεστε να διαπιστώσει η Πολιτεία ποιος ήταν αυτός ο μαγκίτης που οργάνωσε αυτή τη μεταφορά! Και έχετε άλλα ενδιαφέροντα! Και αυτό μας λυπεί, πραγματικά. Διότι το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει 2 τόνους ηρωίνης και να τους φέρει στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μείζον»

Πυρά κατά της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι έχουν ενδιαφέρον διαφορετικό από το μείζον ζήτημα ποιος επιχειρηματίας θεώρησε ότι μπορεί να βάλει στη χώρα 2 τόνους ηρωίνης, εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η κυβερνητική πλειοψηφία και ο Νεκτάριος Σαντορινιός προσωπικά από την αντιπολήτευση για την υπόθεση Γιαννουσάκη-«Noor1».

«Πολύ λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά, φαίνεται να μην ενδιαφέρεστε να διαπιστώσει η Πολιτεία ποιος ήταν αυτός ο μαγκίτης που οργάνωσε αυτή τη μεταφορά! Και έχετε άλλα ενδιαφέροντα! Και αυτό μας λυπεί, πραγματικά. Διότι το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει 2 τόνους ηρωίνης και να τους φέρει στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μείζον», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Νωρίτερα, οξύτατο επεισόδιο προκάλεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου αποκαλώντας στη Βουλή «θρασίμι» τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, χωρίς ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης να αντιδράσει. Της επίθεσης Κεγκέρογλου είχε προηγηθεί άλλη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος είχε προτρέψει τον κ. Σαντορινιό με τη φράση «κάν’ τη για έξω!».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top