Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/7/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/7/2017
Κριός

Γενικά

Θα γίνεις πιο πρωτοποριακός αλλά και ανατρεπτικός, αγαπητέ Κριέ, σε πολλά θέματα. Ίσως ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που θα είναι ασυνήθιστη και πρωτότυπη. Μπορεί να γίνεις ξαφνικά ασταθής και να έχεις έντονη την αίσθηση της προσωπικής σου ελευθερίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

Ταύρος

Γενικά

Σίγουρα νιώθεις πιο αισιόδοξος και θα σου παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία να επεκταθείς και να κάνεις αλλαγές, ακόμα και να φύγεις από έναν χώρο που δεν σε εκφράζει. Η επαναξιολόγηση όλων σχεδόν των ιδεών, των πεποιθήσεων και των αξιών σου θα είναι το κεντρικό μήνυμα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τα αισθηματικά σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Δίδυμος


Γενικά

Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ενέργειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά και το σώμα σου. Η διατροφή σου θα πρέπει να είναι ποιοτική και λιτή αλλά και ο τρόπος που δαπανάς την ενέργειά σου θα χρειαστεί να αλλάξει, ώστε να αυξηθούν οι αντοχές σου – σωματικές και ψυχικές. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να μην αναλώνεσαι σε πολλά και περιττά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα καταφέρεις να προλάβεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά μελλοντικά επαγγελματικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου, για να μην δημιουργηθούν προστριβές με συνεργάτες. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Καρκίνος


Γενικά

Ο συντηρητισμός, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως για ένα διάστημα θα σου χρειαστεί για να σε οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα, πιο βαθιά και ουσιαστικά. Σίγουρα θα απαιτήσεις από τον εαυτό σου να είσαι τέλειος σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και ίσως αγγίξεις και την υπερβολή, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα αναγνωρίσεις και εσύ ο ίδιος το πεδίο στο οποίο μπορείς να κάνεις την υπέρβασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Λέων


Γενικά

Θα υπάρξει βοήθεια από την οικογένεια ή στήριξη από άτομα που σου συμπεριφέρονται πολύ προστατευτικά, σαν να είναι πολύ δικά σου πρόσωπα. Η λογική και η ευαισθησία θα συγκρουστούν και θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή των δυο αυτών αξιών. Γενικά προβλέπεται αναβάθμιση και περισσότερη δημιουργική ενασχόληση για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά, μην είσαι καθόλου παρορμητικός και σε ό,τι σου προτείνουν, σκέψου πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις.

Παρθένος


Γενικά

Θα χρειαστεί να κρατήσεις την υπόσχεσή σου, αγαπητέ Παρθένε, ότι θα παραμείνεις στον στόχο σου γιατί τα νεύρα σου και γενικά η εικόνα που θα έχεις για τον εαυτό σου δεν θα είναι η καλύτερη. Μπορεί να θυμώσεις με κάποια άτομα και ίσως να θέλεις να σου συμπεριφερθούν με το γάντι. Η διπλωματία αυτή την περίοδο θα σου λείπει, αφού θα νιώθεις απογοήτευση λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που θα έχεις αποκτήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή – προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα κινήσου σύμφωνα με τις καταστάσεις. Κάνε τις δημόσιες σχέσεις που ξέρεις να κάνεις θαυμάσια και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις συμφωνίες ή υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

Ζυγός


Γενικά

Υπάρχουν και περιπτώσεις που έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά μερικά άτομα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί το αξίζουν. Οπότε ασχολήσου με αυτά τα άτομα περισσότερο. Έχεις ισχυρές δυνάμεις ακόμα και στο ασυνείδητο επίπεδο και επιβιώνεις παντός καιρού. Καλό είναι να το αναγνωρίσεις αυτό στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν δώσεις απάντηση, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

Σκορπιός


Γενικά
Να θυμάσαι, αγαπητέ Σκορπιέ, ότι τίποτα δεν μαθαίνουμε χωρίς τίμημα και σκληρή δουλειά. Η πατρική φιγούρα ή ένα ανδρικό πρόσωπο μπορεί να σε επιβαρύνει ή να σε κάνει να αναλάβεις εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη σε κάποια θέματα. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσεις να κάνεις τις αλλαγές και τις προσαρμογές σου, γιατί έχεις ευελιξία, αλλά χρειάζεται και σταθερότητα στον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να επαναπαυθείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Τοξότης


Γενικά
Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου μέσα από τη σταθερότητα, αλλά και με πιο ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους θα μπορέσεις και να φτάσεις εκτός από να τους φαντάζεσαι μόνο. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό που χρειάζεται να αντιληφθείς για να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Χρειάζεσαι καλύτερη οργάνωση και περισσότερο ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα κυριαρχήσουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, ενώ θα γίνουν και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο.

Αιγόκερως


Γενικά

Έχεις βαθιά αισιοδοξία μέσα σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και πίστη στο καλό, κατορθώνεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος με αυτές τις αξίες και να μην τις χάνεις όταν βρίσκεις εμπόδια. Το σίγουρο είναι ότι εσύ κινείσαι πάντα με τον καλύτερο σκοπό μέσα σου και για αυτό στο τέλος ανταμείβεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, ειδάλλως θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θέλεις, αλλά καλό θα είναι να μην παραπονεθείς για τίποτα. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος


Γενικά

Αυτή η εποχή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από το ζώδιό σου, γιατί θα γίνουν κάποιες κινήσεις από την πλευρά σου που θα είναι πολύ παρορμητικές. Επειδή ο στόχος σου, ακόμα και υποσυνείδητα, θα είναι να αναλάβεις τα ηνία της ηγεσίας σε οποιοδήποτε τομέα, μπορεί να μην υπολογίσεις σωστά και να βρεθείς τελικά εκτός παιχνιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμία προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Ιχθύς


Γενικά

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, αγαπητέ Ιχθύ, είναι οι επαφές σου με συγγενικά πρόσωπα ή με γείτονές σου, γιατί εκεί μπορεί να γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές και να δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις σου. Κάποια έρευνα που σχετίζεται και με εφεύρεση μπορεί να σε κάνει να ρισκάρεις ακόμα και την καριέρα σου, γι’ αυτό εδώ και πάλι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός πριν ακολουθήσεις οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να απαλλαγεί από τυχόν ανασφάλειες που ίσως έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δείξε πνεύμα συνεργασίας και προσπάθησε να καταστρώσεις επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον. Αυτή την περίοδο δέξου τα πράγματα όπως έρχονται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα ενισχύσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ