Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/7

Διαβάστε τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται από  Δευτέρα 17/7 μέχρι και την Κυριακή 23/7

ΚΡΙΟΣ
Στις 18 με τον Άρη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας , αν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ότι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς. Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Το όμορφο κλίμα στην προσωπική ζωή θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με το σύντροφό σας. Αφεθείτε και ζήστε τη μαγεία που έχετε στερηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, αλλά και λόγω των σκέψεων που κάνατε που σας γύριζαν συνέχεια πίσω στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείται με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας. Είναι αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη, προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις καταστάσεις όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα. Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχθούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς. Με τονισμένο το σεξαπίλ σας και την ερωτική επιθυμία, θα αρέσετε πολύ και θα έχετε την τάση να θέλετε να ερωτευτείτε και να ζήσετε ένα έρωτα που θα σας ανεβάσει στα σύννεφα.

ΛΕΩΝ

Στις 20 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος καταστάσεων. Βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους. Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δε σας έχει εγκαταλείψει ποτέ για να το κάνει τώρα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση. Μέχρι το τέλος της μέρας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα. Εξάλλου, η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στην γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων που ποτέ δε βγαίνετε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούριες σας συνεργασίες, παρόλο που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει. Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο θα αποβούν ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα απέλθει η πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάτε καιρό τώρα, αφού θα καταλάβουν επιτέλους ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπερό και πάνω από τις προσδοκίες σας. Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Άτομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο, επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγνώμη με το δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο. Ότι και αν αποφασίσετε δε θα βγείτε ζημιωμένοι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική σας προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις, θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας. Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα ιδέα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δείξει που ακριβώς υστερείτε. Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δε θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε το περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας.

ΙΧΘΥΣ

Στις 17 με την Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, αν δε σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά. Μάλλον πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις εάν νιώθετε δυνατά αισθήματα και θέλετε να μπουν ουσιαστικά στη ζωή σας. Χρειάζεται τόλμη για να παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και την έχετε για να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ