Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Survivor – Διαρροή: Οι Μαχητές θέλουν στον τάκο τον Αγγελόπουλο! Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Αγώνισμα ασυλίας σήμερα…
Το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας που πραγματικά θα έρθουν τα πάνω κάτω…


Πλέον δεν είναι ομάδες ξεχωριστές, Μαχητές και Διάσημοι, όλοι θα λειτουργήσουν σαν μία ομάδα!

Πριν πάνε στο αγώνισμα οι Μαχητές στρώνουν την τακτική τους. Σίγουρα η ψήφος αυτή την φορά δεν θα είναι αγωνιστικά, αλλά στρατηγικά. Όπως θα αποκαλύψουν και οι ίδιοι σήμερα και θα το δείτε το βράδυ, σκοπός τους είναι να στείλουν προς αποχώρηση Διάσημο! 

Αυτό σημαίνει πως στην ψηφοφορία της κάλπης θα επικεντρωθούν σε Αγγελόπουλο και Βαλαβάνη…εκτός αν κάποιος από τους δύο κερδίσει ατομική ασυλία!

Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης. Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίζουν πως στόχος τους είναι ο Ντάνος μιας και η ίδια ακούγεται να του λέει: «Πρέπει ότι κι αν γίνει να κερδίσεις το κολιέ γιατί ξέρεις πως όλοι, θα ψηφίσουν εσένα να φύγεις!»

Μπορεί στα δύο τελευταία παιχνίδια, από την στιγμή που είχε γίνει ατομικό, να μην είχε παίξει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όμως σήμερα, μπαίνει κανονικά στον αγώνα δίνοντας το 100% της, ακόμη και με χτυπημένο πόδι για να εξασφαλίσει την θέση της στο παιχνίδι…

Από το συγκεκριμένο αγώνισμα θα βγουν 2 νικητές και όχι 1. Το αγώνισμα αυτό λειτουργεί σαν ατομική ασυλία… Οι δύο παίκτες που θα την κερδίσουν θα πρέπει να υποδείξουν 2 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Οι υποψήφιοι θα είναι 3 καθώς θα βγει και ένας προτεινόμενος από την ψηφοφορία της κάλπης, όπου εκεί… θα πέσουν κορμιά!

Και πάμε στο θέμα μας…Προτεινόμενοι σήμερα θα είναι και άντρας και γυναίκες…ωχ! Για να μην βγουν υποψήφιες οι γυναίκες θα πρέπει να κερδίσουν την ασυλία πράγμα αρκετά δύσκολο αφού αγωνίζονται εναντίον αντρών . Βέβαια σήμερα θα δούμε στο τάκο γυναίκα… Η αποχώρηση του παίκτη θα γίνει σύμφωνα με την λίστα που δημιουργήθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία…

1.ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: 38,3%
2.ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: 38%
3.ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: 11,7%
4.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: 5,1%
5.ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ: 4,9%
6.ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: 0,50%
7.ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: 0,32%

Σε κάθε περίπτωση χωρίς καν να περιμένουμε διαρροή. Σύμφωνα με την λίστα που αποκλειστικά το Youweekly.gr σας αποκάλυψε και είναι επιβεβαιωμένη.. Αν δείτε υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τότε είναι εκείνη που φεύγει σίγουρα…Αν δεν είναι η αθλητικογράφος και κερδίσει ασυλία… τότε σίγουρα θα αποχωρήσει η Σάρα Εσκενάζυ….

Δηλαδή, το σίγουρο είναι πως αν ΔΕΝ κερδίσουν και οι δύο γυναίκες το αγώνισμα ασυλίας, δηλαδή να μην κερδίσει κάποιος άντρας, πράγμα δύσκολο… τότε σήμερα αποχωρεί γυναίκα, γιατί οι πληροφορίες μας λένε πως θα είναι προτεινόμενη κάποια γυναίκα. Οπότε σύμφωνα με την λίστα, μην κάνετε εικασίας… Σήμερα αποχαιρετά το Survivor ή η Ευρυδίκη ή η Σάρα. Αν η Βαλαβάνη δεν κερδίσει την ασυλία, πιθανό σενάριο επειδή είναι τραυματισμένη, τότε είναι εκείνη που αποχώρησε σήμερα… γιατί ότι η αθλητικογράφος είναι εκτός παιχνιδιού είναι σίγουρο, απλώς πρέπει να δούμε αν θα το δείτε σήμερα αυτό ή είναι σε άλλη αποχώρηση….

Αναλυτικό σπόιλερ όπως κάθε φορά λίγο πριν το επεισόδιο… Το σίγουρο είναι ότι φεύγει γυναίκα σήμερα…Τώρα μένει αν δούμε ποια ακριβώς. Ραντεβού το βράδυ για όλες τις λεπτομέρειες… Συντονιστειτε!

.youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ