Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αγώνισμα της Κυριακής! Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Μαχητές!

Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στις οθόνες μας.

Η ανατροπή που δεν περιμέναμε και έγινε πλέον οι Διάσημοι μετράνε πολλές απώλειες. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η ήττα τους από την ομάδα των Μαχητών τους έκανε να αποχωριστούν έναν ακόμη παίκτη, τον Μπο.

Η αποχώρηση του στοίχισε πολύ στην ψυχολογία της ομάδας καθώς από πριν είχαν δηλώσει οι παίκτες των Διάσημων πως πάνε για την νίκη και μόνο όμως είχαν λογαριάσει χωρίς τον «ξενοδόχο» που στην συγκεκριμένα περίπτωση ήταν το τελικό στάδιο του αγωνίσματος που τους δυσκόλεψε αρκετά.


Εκτός αυτού η αθλητικογράφος έριχνε τις ευθύνες για την ήττα της ομάδας της στον εαυτό της καθώς εκείνη ήταν αυτή που δεν μπόρεσε να χαρίσει την νίκη στους Διάσημους και ηττήθηκε από την Σάρα Εσκενάζυ.

Η ανακοίνωση, λοιπόν, της αποχώρησης του Μπο στο συμβούλιο του νησιού έκανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να πέσει εντελώς ψυχολογικά όπως και τον Ντάνο και τον Χρανιώτη ενώ ο ίδιος ήταν αρκετά χαλαρός γιατί όπως δήλωσε on camera είχε προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο πριν φτάσει στο συμβούλιο.

Τι θα συμβεί στο αγώνισμα της Κυριακής;

Και η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται στο επεισόδιο της Κυριακής! Οι Διάσημοι που δεν τους παίρνει να χάσουν άλλον παίκτη θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να «ισοπεδώσουν» αυτή τη φορά την ομάδα των Μαχητών! Η ανατροπή όμως δεν είναι αυτή αλλά το ότι ο Μάριος δεν θα πάρει μέρος στο παιχνίδι της Κυριακής καθώς η ομάδα του υπερτερεί σε αριθμό οπότε κάποιος θα πρέπει να μείνει απ’έξω κι αυτός θα είναι εκείνος.

Προσφορά: το ARIEL Pods 3σε1 με 25% έκπτωση!

Κι ακόμα πιο μεγάλη ανατροπή είναι το γεγονός πως θα παραμείνει εκτός και ο Κώστας μισθοφόρος, καθώς σύμφωνα με το τρειλερ της Κυριακής δεν φαίνεται πουθενά στο αγώνισμα ενώ ο Σπαλιάρας και ο Βασάλος δίνουν μάχη για να χαρίσουν πόντους στην ομάδα τους.

Για να δούμε λοιπόν. Ακόμη ένα παιχνίδι που θα παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα.

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 77 Τα νέα του Χρήστου που φέρνει γυρίζοντας πίσω από την...