Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor: Δείτε ολόκληρη την πρώτη μάχη από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας! (Βίντεο)

Στην Κούβα θα ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες δύο από τους παίκτες του “Survivor”! Το παιχνίδι φαινόμενο, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ τους τελευταίους σχεδόν τεσσεράμισι μήνες, λίγο πριν το μεγάλο τελικό δίνει δώρα στους νικητές των αγωνισμάτων που… κόβουν την ανάσα.

Το αποψινό αγώνισμα του “Survivor” θα αναδείξει τον πρώτο νικητή που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί με τον δεύτερο νικητή (που θα αναδειχθεί από το επεισόδιο της Κυριακής) θα ταξιδέψουν στην Κούβα. Επιπλέον, οι δυο αυτοί παίκτες περνούν κατευθείαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, τον ημιτελικό.

Οι πέντε εναπομείναντες άνδρες παίκτες του “Survivor” θα αγωνιστούν σ’ ένα αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία.
Κώστας Αναγνωστόπουλος VS Κωνσταντίνος Βασάλος! Ποιος θα είναι ο νικητής;

Στην σημερινή πρώτη μάχη για το αγώνισμα ασυλίας έρχονται αντιμέτωποι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας μισθοφόρος. Ένας αρκετά δύσκολος στίβος μάχης και μια αλλαγή στο σημερινό αγώνισμα που κανείς δεν περίμενε. διαβάστε παρακάτω…

Οι παίκτες στο σημερινό παιχνίδι αντί για 5 θα έχουν 6 ζωές ο καθένας. Ο Βασάλος θα καταφέρει να κατατροπώσει τον μισθοφόρο, βέβαια, κι από 6 να ρίξει τις ζωές του σε 5!

Αναλυτικό spoiler λιγο αργοτερα

Δείτε ολόκληρη την πρώτη μάχη στο παρακάτω βίντεο:

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ