Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Survivor: Δείτε πρώτοι το αγώνισμα της Κυριακής! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; (Βίντεο)

Την Κυριακή θα έρθουν τα πάνω κάτω στο Survivor…

Όσο οι μέρες περνούν και πλησιάζει η ώρα του ημιτελικού, οι ομάδες ολοένα και μικραίνουν αριθμητικά και αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τους παίκτες για τα αγωνίσματα, αφού θα πρέπει να παίζουν παραπάνω φορές! Ειδικά την ομάδα των Διάσημων όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκαστικά θα παίζει εναλλάξ με όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, εφόσον είναι ο μοναδικός άντρας που έχει απομείνει!

«Μαχητές» και «Διάσημοι» λοιπόν στο αγώνισμα της Κυριακής θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού! Διαβάστε παρακάτω…

Το αγώνισμα που θα κονταροχτυπηθούν οι παίκτες και από τις δύο ομάδες, δίνει βάση στην ισορροπία καθώς και την έξυπνη τεχνική! Οι παίκτες πάνω στο άγχος τους και την βιασύνη τους θα κάνουν πολλά λάθη με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονος εκνευρισμός!

Bρήκαμε το αντίστοιχο αγώνισμα που είχαν παίξει στην Τουρκία, γνωρίζοντας ότι τα επεισόδιο γυρίζονται παράλληλα! Πάντα υπάρχουν μικρές διαφορές στους αγώνες της Ελλάδας με αυτούς της Τουρκίας, όμως κατά βάση είναι το ίδιο! Ποια ομάδα θα ευνοηθεί από αυτό το στίβο μάχης; Περισσότερα, την Κυριακή λίγο πριν το επεισόδιο στο καθιερωμένο μας ραντεβού, αναλυτικό spoielr. Δείτε ολόκληρο το αγώνισμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89 Επεισόδιο 88 Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη...