Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αναστάτωση στον ΣΚΑΙ! Στο «αέρα» ο τελικός του Survivor! Άσχημη εξέλιξη…

Κορυφώνεται η αγωνία στο «Survivor» με τη «μάχη» να δίνεται σε δύο επίπεδα. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα κριθεί όχι μόνο ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, αλλά και το μέλλον του ριάλιτι – φαινόμενο!

Λίγο πριν από τον τελικό το ΕΣΡ βρίσκεται ενώπιον αποφάσεων που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, καθώς επιβάλει την μετάδοση του ριάλιτι στον ΣΚΑΙ από ώρα έναρξης στις 9, να πάει στις…11… Διαβάστε παρακάτω…



Όπως αναφέρει η «Real News», η απόφαση αυτή τινάζει στον αέρα όλα τα σχέδια του ΣΚΑΙ, αφού μέχρι και ο τελικό είναι στον «αέρα» για το αν θα προβληθεί 9 ή 11 η ώρα. Οι επόμενες κινήσεις του καναλιού είναι σε περίπτωση που μεταφερθεί αναγκαστικά ώρα το ριάλιτι να διαπραγματευθεί ξανά με τον Τούρκο παραγωγό, ώστε να τους το «αφήσει» πιο φθηνά το συγκεκριμένο project αφού αλλάζει πλέον ζώνη.

Το σίγουρο είναι πως ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα σαν αυτό, με τέτοια επιτυχία, ήταν αναμενόμενα ότι θα δεχθεί αυτό τον πόλεμο.

Youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...