Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το έπαθλο της επικοινωνίας… Μάλιστα, όπως είπε και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι η τελευταία φορά που οι παίκτες αγωνίζονται γι’αυτό το έπαθλο! Οι νικήτρια ομάδα θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει με βίντεο κλήση με την οικογένεια της. Αλλά πάμε στο ζουμί! Προσοχή… ακολουθεί spoiler, όποιος δεν θέλει να μάθει μην συνεχίσει. Διαβάστε παρακάτω….

Εδώ λοιπόν, φανατικοί Survivors, που θέλετε να μάθετε πριν το επεισόδιο τα αποτελέσματα! Το σερί νικών των Μαχητών μάλλον άλλαξε, αφού όπως λένε οι πληροφορίες του Youweekly.gr, και σήμερα η νίκη ανήκει στους… ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ! Οι Διάσημοι λοιπόν θα επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους και απολαμβάνουν μερικά σνακ, φρουτάκια κλπ! Θα δούμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ξεσπάει σε κλάματα βλέποντας τους δικούς της, ενώ τους άντρες της παρέας να είναι -λίγο- πιο συγκρατημένοι!
Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr μας λένε 10-8… όμως περιμένουμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά επειδή είστε ανυπόμονοι σας δίνουν την σίγουρη νίκη των Διάσημων από τώρα και περισσότερα σε λίγο!

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top