Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απαντά στα spoilers ο ΣΚΑΪ: Η «είδηση» για το μεγάλο φαβορί που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του ευθεία και πλέον τα μεγάλα όπλα έχουν βγει. Από τη μία site και εκπομπές που προσπαθούν να παρουσιάσουν όλα τα τελευταία νέα, πριν την προβολή του επεισοδίου και από την άλλη το κανάλι, το οποίο δικαιολογημένα προσπαθεί να προστατέψει το προϊόν του. Και επειδή όπως αποδείχτηκε οι διαρροές δεν πρόκειται να σταματήσουν, παρά τις ενέργειες του ΣΚΑΪ, οι άνθρωποι του καναλιού και της παραγωγής αποφάσισαν να παίξουν το χαρτί του τρολαρίσματος, στη λογική: spoilers εσείς; Τρολάρισμα εμείς…
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η «διαρροή» για την επικράτηση της ελληνικής ομάδας στην ελληνοτουρκική μάχη του Survivor.

Πολλά site και ακόμα περισσότερες εκπομπές τσίμπησαν στην εσκεμμένη διαρροή, που στην ουσία ήταν ένα πολύ επιτυχημένο ομολογουμένως τρολάρισμα και παρουσίασαν την πληροφορία ως είδηση η οποία ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Ο στόχος, προφανής.
Να δουν οι τηλεθεατές ότι ακόμα και τα…spoiler πέφτουν έξω ώστε να μην τα πιστεύουν και να μη χάσουν το ενδιαφέρον τους για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Κάτι ανάλογο έγινε και σήμερα. Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση ότι επειδή τα γυρίσματα του παιχνιδιού πρέπει να ολοκληρωθούν στις 25 του μήνα, θα έχουμε διπλή αποχώρηση, ώστε στη συνέχεια να γίνει ατομικό το Survivor και να ακολουθήσουν ο ημιτελικός και ο τελικός που θα γίνουν στην Ελλάδα. Γράφτηκε λοιπόν ότι οι παίκτες που αποχώρησαν ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι σύμφωνα και με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη παραγωγή. Και κάπου εκεί, άρχισε το τρολάρισμα. Ξαφνικά τα ονόματα που έβγαιναν προς τα έξω σχετικά με τους παίκτες που αποχώρησαν αυξάνονταν. Έτσι μετά τον Χρανιώτη και την Ευρυδίκη, σειρά πήραν η Σάρα και ο Σπαλιάρας, ενώ έπαιξε και το όνομα του Βασάλου (δεν έμειναν και πολλοί ακόμα).

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς πολλά απ’ τα ονόματα που ακούγονται (ειδικά παικτών-φαβορί ακόμα και για τη νίκη όπως ο Βασάλος και ο Σπαλιάρας) βγαίνουν απ’ την παραγωγή και το κανάλι προκειμένου να αποδυναμωθούν τα spoilers, αφού όποιος ακούει πολλά κεράσια, κρατάει και μικρό καλάθι.

Οπότε εσείς που παρακολουθείτε το παιχνίδι, μπορείτε να κάνετε το πιο απλό. Να κλείσετε τα αυτιά σας για λίγες μέρες ακόμα και να δείτε τι θα συμβεί την ώρα της προβολής του επεισοδίου.
Γιατί ο χορός των τρολαρισμάτων έχει ήδη αρχίσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ