Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Spoiler Alert! Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor την Κυριακή; Αρνείται να χαιρετίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο… (Βίντεο)

Το survivor έχει μπει στην τελική ευθεία.

Την Κυριακή θα γίνει άλλη μία αποχώρηση και μετά θα πάμε απευθείας στα ημιτελικά! Μία διαρροή κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η οποία θέλει την Κυριακή να γίνεται ο απόλυτος χαμός

Την Κυριακή προβλέπεται να ζήσουμε στιγμές όμοιες με αυτές που είδαμε με την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη…Αλλά θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως! Διαβάστε Παρακάτω…

LinkwiseCreative.show(“11600-212”, “CD15034”, “_blank”);

Άλλος ένας παίκτης θα αποχωρήσει… Τα σενάρια θέλουν τον Γιάννη Σπαλιάρα να φεύγει, κάτι που έχει διαψευσθεί τις τελευταίες μέρες, θέλοντας το μοντέλο στον ημιτελικό ή στον τελικό. Αυτό καταλαβαίνετε πως, αυξάνει την πιθανότητα να φύγει κάποιο άλλο φαβορί, σε περίπτωση που μείνει ο Γιάννη Σπαλιάρας.

Αυτό το σενάριο επιβεβαιώθηκε, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι οποίοι ανέφεραν πως την Κυριακή, θα αποχωρήσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τελικά και το ζουμί ποιο είναι; Πώς ο παίκτης θα βγει υποψήφιος από την ψήφο του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος θα έχει την ατομική ασυλία.

Ο μισθοφόρος μάλιστα, όπως ανέφεραν, θα αρνηθεί μετά να χαιρετίσει τον Ντάνο όταν εκείνος τον πλησιάσει.
H συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε και σε μας χθες το βράδυ, περιμένουμε όμως να το επιβεβαιώσουμε.

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ανέφερε πως είναι αρκετά επιβεβαιωμένο! Δείτε το απόσπασμα:

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ