Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Βόμβα» Τριανταφυλλόπουλου: Εμπλέκει υπουργό της ΝΔ στο παρασκήνιο της υπόθεσης Noor1




Φοβερά tweet Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: “Το κακό νεοδημοκρατες, όψιμοι υπερασπιστές του Μαρινάκη δεν είναι ότι μπλέξατε με τον Καμμένο, αλλά ότι μπλέξατε μαζί μου”

Κλιμακώνεται ο πολιτικοεπιχειρηματικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη χώρα που θυμίζει κυριολεκτικά Κολομβία των Βαλκανίων με τρομερές καταγγελίες καθημερινά εκατέρωθεν.

“Και τώρα η σφαλιάρα για να τελειώνουμε. Ποιος είναι ο υπουργός της Ν.Δ. που πίεσε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για να αλλάξει τις καταθέσεις του;” έγραψε ο δημοσιογράφος στο twitter.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μάλιστα συνεχίζει με ένα ακόμη πιο αιχμηρό tweet: “Το κακό νεοδημοκρατες, όψιμοι υπερασπιστές του Μαρινάκη δεν είναι ότι μπλέξατε με τον Καμμένο, αλλά ότι μπλέξατε μαζί μου”.

Στη συνέχεια μάλιστα, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα ή να προσδιορίζει σε ποιον αναφέρεται, ο δημοσιογράφος σχολίασε ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το ναρκοπλοίο «Απίστευτο; Ο δημοσιογράφος να αναζητά τους υπαίτιους για τη μεταφορά 3 τόνων ηρωίνης, και οι Γεωργιάδηδες να τον εμποδίζουν!»

Δείτε τις αναρτήσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Και τώρα η σφαλιάρα για να τελειώνουμε.Ποιος είναι ο υπουργός της Ν.Δ. που πίεσε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για να αλλάξει τις καταθέσεις του;

Το κακό νεοδημοκρατες, όψιμοι υπερασπιστές του Μαρινάκη δεν είναι ότι μπλέξατε με τον Καμμένο, αλλά ότι μπλέξατε μαζί μου.

 View image on Twitter

View image on Twitter

Απίστευτο; Ο δημοσιογράφος να αναζητά τους υπαίτιους για τη μεταφορά 3 τόνων ηρωίνης, και οι Γεωργιάδηδες να τον εμποδίζουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ