Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να βάλουμε διόδια, αλλά να τα ξηλώσουμε μετά

Το «ξήλωμα» των μετωπικών σταθμών διοδίων όταν μπει σε λειτουργεία το αναλογικό σύστημα, προτείνει ως λύση ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στα parapolitika.gr.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών, οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα ξηλωθούν μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα».
Ο ίδιος στήριξε την πρωτοβουλία πολιτών στην πατρίδα του να δημιουργήσουν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην περίπτωση αυτή θα ήταν «μαζί τους», παρόλο που είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.
Επίσης, ο Κώστας Μορφίδης μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Βουλή μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας από όπου διέρχεται η Εγνατία Οδός και στελεχών του υπουργείου Μεταφορών, του ΤΑΙΠΕΔ και της Εγνατία Οδός ΑΕ, τονίζοντας τη βούληση της κυβέρνησης να προτάξει την εγκατάσταση αναλογικών, ηλεκτρονικών διοδίων μέσα στο 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ