Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τζανακόπουλος για ΝΔ: «Δεν είναι φυσιολογικό να υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία που εμπλέκεται σε μία σειρά από υποθέσεις»

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για το γεγονός ότι «υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία που εμπλέκεται σε μία σειρά από υποθέσεις».


Miλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1 και την επίθεση που δέχεται ο Πάνος Καμμένος από τη Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας πυρά κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά δεν είναι η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά για ποιον λόγο η ΝΔ ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα», δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης και πρόσθεσε:

«Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι το γεγονός ότι η ΝΔ υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φέρεται να εμπλέκεται σε μια σειρά από υποθέσεις και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί τεράστιο θεσμικό, πολιτικό, στρατηγικό λάθος της ΝΔ».

Κατηγόρησε, δε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, γιατί δεν της βγήκε το καταστροφολογικό σενάριο της αποτυχίας της αξιολόγησης και προσπαθεί να απλώσει ένα πέπλο σήψης πάνω από την ελληνική κοινωνία και τον δημόσιο διάλογο.

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 132 Η Γεωργία και ο Πάρης τακτοποιούν τις...