Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ας βρεθεί (επιτέλους) ένας γενναίος να προτείνει την… οσιοποίηση του Γεωργίου (της ΕΛΣΤΑΤ)

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της γενναιότητας. Υπό την έννοια ότι, όλοι κάνουν ένα βήμα παραπέρα και πιο μακριά από τις συστολές του εαυτού τους, στο πλαίσιο της χαλάρωσης των όποιων διακοπών, και κυρίως ως αυθόρμητη αντίδραση στη φυσική ανάγκη της αλλαγής. Να δουν και να βιώσουν κάτι διαφορετικό. Όπως το έλεγχε ο Μαχάτμα Γκάντι… Να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε.

Κάτω από το πρίσμα της γενναιότητας λοιπόν, ας βρεθεί επιτέλους κάποιος, φυσικά… γενναίος, να προτείνει την οσιοποίηση του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Ξέρετε, του ανθρώπου που με την υπογραφή του μετά την ένταξη της Ελλάδας στο εθνικό πένθος των Μνημονίων από τον τελευταίο των Παπανδρέου, νομιμοποίησε όσα είχαν προηγηθεί, την εποχή της μεγάλης λεηλασίας της χώρας από τους εκσυγχρονιστές. Από τα σημερινά… ορφανά του Σημίτη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου του ιστορικού πλέον swap της Goldman Sachs, με το οποίο ο “καταλληλότερος” αποποινικοποίησε τα σκανδαλώδη ψέμματα των αριθμών, και το οποίο συνυπολογίστηκε εκ των υστέρων για να διογκωθεί το έλλειμμα της τελευταίας περιόδου Καραμανλή.

Ο Ανδρέας Γεωργίου η σκανδαλώδης έκθεση και εμπλοκή του οποίου σε μια υπόθεση που αποπνέει… αρώματα, χειρότερα από αυτά των σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους της Αθήνας, ανάγκασε τους δανειστές να ζητήσουν την προστασία του. Μιας και, ως γνωστόν, το καθεστώς Σημίτη δεν έκανε τις αλχημείες του κλεισμένο σε κάποια ντουλάπα. Τις έκανε με τη σύμφωνη γνώμη και ενοχική συμμετοχή εκείνων που σήμερα μας δανείζουν, και κουνούν το δάχτυλο σε μια κοινωνία κανιβαλισμένη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ως… νεομάρτυρας. Της διαπλοκής που λεηλάτησε την Ελλάδα. Και φυσικά, δεν τον άφησε απροστάτευτο. Όχι μισές δουλειές λοιπόν κύριοι. Να οσιοποιηθεί πάραυτα ο άνθρωπος. Άλλωστε… αρχιερέας για τη σχετική τελετή υπάρχει. Πρωθυπουργό τον είχαμε για 8 ολόκληρα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ